HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


Από σήμερα η Κατερίνη, η Πιερία, ο Ελληνικός αθλητισμός είναι φτωχότεροι. Απεβίωσε ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα. Ο Θεόδωρος Διαμαντόπουλος.

  Αλτρουιστής, καλοσυνάτος, ευγενικός, φιλότιμος, άνθρωπος της προσφοράς, διακριτικός και αθόρυβος, αφήνει πίσω του σημαντικότατο έργο.

  Από μικρό παιδί παράλληλα με τις σπουδές του ως τοπογράφος, ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό. Τη μεγάλη του αγάπη. Ποδοσφαιριστής του Πιερικού και του Α. Ο. Κατερίνης στη συνέχεια, ενώ παράλληλα υπήρξε και αθλητής στίβου του Αρχελάου Κατερίνης.

  Του Αρχελάου Κατερίνης, που ως διοικητικός και αργότερα ως πρόεδρος τον καταξίωσε πανελλαδικά. Με την ιδιότητα του διοικητικού μέλους της Τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας και  προέδρου της μετέπειτα Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας, διοργάνωσε στο Νομό μας παγκόσμιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών Μαραθωνίου, διεθνείς και Βαλκανικούς αγώνες και μεγάλο αριθμό πανελλήνιων και περιφερειακών πρωταθλημάτων σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. 

  Τεράστιο έργο. Αξιοζήλευτη προσφορά στην Πιερία.

  Στην επαγγελματική του καριέρα διετέλεσε τοπογράφος. Γνώρισε την αποδοχή και την επαγγελματική καταξίωση, συνάμα με την αγάπη, αναγνώριση και το σεβασμό των συντοπιτών μας. 

  Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σοφία, στους υιούς του Παναγιώτη και Κωνσταντίνο, στα εγγόνια του και σε όλους τους συγγενείς του.

  Καλό ταξίδι Θόδωρε, πραγματικά αλησμόνητε, στις Αιώνιες Μονές. 

                                                             Περικλής Χατζηγιάννης

    


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια