Από το υπουργείο Δικαιοσύνης ζητεί να ενημερωθεί η Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΕ) σχετικά «με την πρόθεσή του να τοποθετηθούν στα Διοικητικά Δικαστήρια πύλες αυτόματης απολύμανσης και θερμομέτρησης για την αντιμετώπιση του Covid-19.
«Ενόψει της πρόθεσης του υπουργείου Δικαιοσύνης να τοποθετήσει στις εισόδους Διοικητικών Δικαστηρίων «πύλες αυτόματης απολύμανσης και θερμομέτρησης για την αντιμετώπιση του Covid-19» με τη μέθοδο της εκπομπής ψυχρής εκνέφωσης και υπεριώδους ακτινοβολίας και δεδομένης της αμφισβήτησης από μερίδα επιστημόνων της αποτελεσματικότητας της συγκεκριμένης μεθόδου, σε σχέση με την προστασία από τον ιό και τον κίνδυνο πρόκλησης σωματικής βλάβης από αυτές, αλλά και των ευλόγων ανησυχιών εργαζομένων και κοινού που θα προσέρχονται στα δικαστήρια, λόγω συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών καλεί την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης να μας ενημερώσει, αν ο ΕΟΔΥ και οι εν γένει αρμόδιες υγειονομικές αρχές συναινούν στην τοποθέτηση των συγκεκριμένων πυλών και εγγυώνται την ασφαλή λειτουργία τους», αναφέρει η ΕΔΕ σε σημερινή ανακοίνωσή της.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!