HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εύκολο ρυζόγαλο


Νόστιμο και αρωματικό

Υλικά
  • 4 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ρύζι γλασέ
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 βανίλια σε σκόνη
  • 2 κ. γλ. κορν φλάουρ
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγη κανέλα
Εκτέλεση
  1. Βράστε το ρύζι σε μια κατσαρόλα με λίγο αλάτι.
  2. Εντωμεταξύ, ζεστάνετε το γάλα (κρατήστε μισό φλυτζάνι στην άκρη) και προσθέστε τη ζάχαρη να λιώσει.
  3. Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο και έχει πιει όλο το νερό, προσθέτετε το μείγμα με το γάλα.
  4. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για 10- 15 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  5. Στο γάλα που κρατήσατε στην άκρη διαλύστε το κορν φλάουρ και τη βανίλια, ανακατέψτε και ρίξτε το μείγμα στο ρύζι.
  6. Ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να πήξει το μείγμα σας.
  7. Σερβίρετε σε ατομικά μπολάκια και γαρνίρετε με κανέλα.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια