HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Live: Ο Στέλιος Πέτσας ανακοινώνει νέα μέτρα έως τις αρχές Ιανουαρίου


Ανακοινώσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσας θα ανακοινώσει ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να ανοίξουν μέχρι το τέλος του 2020 και πως θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. 

 Δείτε ζωντανά την ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο





Το στίγμα έδωσε νωρίτερα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο. Είπε μεταξύ άλλων ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα αναφερθεί στο τι δεν θα λειτουργήσει μετά βεβαιότητος μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Θα έχω την ευκαιρία και εγώ σήμερα το απόγευμα να δώσω μία συνέντευξη για να εξηγήσω πιο αναλυτικά το σκεπτικό μας.

Νομίζω ότι έχουμε πει πολλές φορές ότι παρά το γεγονός ότι βλέπουμε κάποιες ενθαρρυντικές ενδείξεις ως προς την αποκλιμάκωση των κρουσμάτων, οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί για να αποφύγουμε την αναζωπύρωση της επιδημίας και να δώσουμε μία ανάσα στα νοσοκομεία μας και στους μαχητές της πρώτης γραμμής. Για να φτάσουμε με προσοχή και με ασφάλεια στον οργανωμένο εμβολιασμό όλου του πληθυσμού, ο οποίος και θα ξεκινήσει -καλώς εχόντων των πραγμάτων- από τις αρχές Ιανουαρίου.




Πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια