HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποτυχία του lockdown; Η Αττική έχει σχεδόν τα ίδια κρούσματα με πριν ένα μήνα- Στις άλλες περιοχές έχουν αυξηθεί


Παρά το σκληρό και καταστροφικό lockdown τα κρούσματα στην Αττική παραμένουν σχεδόν ίδια με πριν ένα μήνα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας για τις οποίες «ανησυχεί« ο κ.Τσιόδρας (σύμφωνα με τον Β.Κικίλια) τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σε σχέση με πριν ένα μήνα.

Στη χθεσινή ενημέρωση ο κ.Κικίλιας δήλωσε πως ο κ.Τσιόδρας «ανησυχεί» για την Αττική και πως υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού, κάτι που με τη σειρά του οδηγεί σε αναστολή του ανοίγματος των μαγαζιών λιανικής και περαιτέρω οικονομική καταστροφή των Ελλήνων. 

Η Αττική παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα «πρωταθλήτρια» στα ημερήσια κρούσματα, αφού στο λεκανοπέδιο επιβεβαιώθηκαν το περασμένο 24ωρο 365 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Θεσσαλονίκη, με 317 κρούσματα.

Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ, η Λάρισα επανήλθε στην τρίτη θέση πανελλαδικά με 103 περιστατικά, στη Δράμα εντοπίdτηκαν 35 κρούσματα, στην Πιερία 43, στο Κιλκίς 26, στην Πέλλα 55, στην Ημαθία 40 και στη Φλώρινα 25. Οι Σέρρες, επίσης, ήταν μια από τις επιβαρυμένες περιοχές χθες με 52 νέες μολύνσεις.

Αν ανατρέξουμε σχεδόν πριν ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου θα δούμε ότι τα κρούσματα έχουν παραμείνει πάνω κάτω τα ίδια σε Αττική, ενώ οι άλλες «κόκκινες» περιοχές βρίσκονταν σε καλύτερο επίπεδο από ότι σήμερα με λιγότερα κρούσματα.

Συγκεκριμένα στην Αττική στις 15 Νοεμβρίου σημειώθηκαν 405 νέα κρούσματα, στις Σέρρες 30, στη Λάρισα 76, στο Κιλκίς 22, στη Δράμα 29, στην Ημαθία 37 και στη Φλώρινα μόλις 9!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια