HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


31 Μαρτίου 2021: Αξιολόγηση και αλλαγή αντιδημάρχων στην Κατερίνη. Τι θα γίνει με τον Γιώργο Τσιαλό; Μένει, φεύγει ή αλλάζει θέση;


Την καλησπέρα μου στην παρέα. Συνεχίζοντας το θέμα που ανοίξαμε εχθές με την πορεία των εξελίξεων σε ότι αφορά τις αλλαγές των αντιδημαρχιών, σήμερα θα εξετάσουμε την πιο δύσκολη και πιο πολυάσχολη αντιδημαρχία. Αυτή του Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων, στην οποία την ευθύνη της ηγεσίας έχει αναλάβει ο καλός μου φίλος και παλιός συμμαθητής Γιώργος Τσιαλός.

Θυμίζω ότι και ο Τσιαλός ήταν ένα από τα «πουλέν» του Γιώργου Νταντάμη αφού προέρχεται από την «Ανανέωση». Σ’ αυτόν έπεσε ο κλήρος ν’ αναλάβει όχι μόνο πολλές, αλλά και δύσκολες αρμοδιότητες, και απ’ ότι φαίνεται, με τα εφόδια και τα όπλα που του δόθηκαν τα πήγε αρκετά καλά μέχρι τώρα. Πριν από μερικούς μήνες ωστόσο, ο Δήμαρχος αποφάσισε να του ελαφρύνει λίγο την δουλειά του, τοποθετώντας τον Κωστα Φιλοκώστα υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ώστε να επικεντρωθεί στις υπόλοιπες αρμοδιότητές του καλύτερα.

Ο Γιώργος Τσιαλός, είναι ένας από τους αντιδημάρχους που θ’ αξιολογηθεί με θετικό πρόσημο απ΄ότι φαίνεται, από τον Δήμαρχο. Το αν θα παραμείνει ωστόσο στη θέση του ή θ’ αλλάξει πεδίο αρμοδιοτήτων, είναι μια κουβέντα που θα πρέπει να γίνει σύντομα.

Υπάρχουν φήμες όμως και για το πρόσωπο του Τσιαλού, που τον θέλουν να παραμένει μέχρι το τέλος της τετραετίας στη θέση του. Άλλοι πάλι, ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος, παρ’ ότι έχει γνώσεις, εφόδια, πολλά υποσχόμενο πολιτικό μέλλον αλλά και την στήριξη του Νταντάμη, θα πρέπει να φύγει για την ώρα και να δώσει χώρο και σε άλλους δημοτικούς σύμβουλους να δείξουν τις ικανότητές τους.

Ο ίδιος όταν τον ρωτάνε οι φίλοι του, λέει πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις. Άλλωστε έχει τόση πολύ δουλειά καθημερινά στα χέρια του που αυτή η υπόθεση δεν τον απασχολεί για την ώρα. Επίσης λέει πως προηγείται συζήτηση και συνεννόηση με τον συνδυασμό του αλλά η τελική απόφαση θα είναι του δημάρχου και εννοείται πως θα την σεβαστεί στο ακέραιο.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Γιώργος Τσιαλός έχει να δώσει ακόμη πολλά στον τόπο, θα αν θα του δοθεί ο χώρος και ο χρόνος θα το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Αρκεί βέβαια να το αποφασίσει και ο ίδιος να παραμείνει ενεργός για αρκετό καιρό ακόμη.





Διαβάστε ακόμη:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια