Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Πιερίας ευχαριστεί την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή για την οικονομική στήριξη του συλλόγου προκειμένου να βοηθήσει στο έργο του.
Ο Σύλλογος διαβητικών Ν.Πιερίας ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να ενημερώνει και να εκπαιδεύει τους διαβητικούς για τη σωστή αντιμετώπιση του διαβήτη, να ευαισθητοποιεί την Πολιτεία και το ευρύ κοινό για τα θέματα του διαβήτη, να οργανώνει ημερίδες και εκδηλώσεις για τον διαβήτη καθώς επίσης και να προωθεί τη συνεργασία του με άλλους συλλόγους και φορείς.
Έχει πλούσια δράση, καθώς, μεταξύ άλλων, διοργανώνει υπαίθριες δραστηριότητες προκειμένου να στηρίξει τη διαβητική κοινότητα κάνοντας δωρεάν εξετάσεις και διανέμοντας αναλώσιμα υλικά (ταινίες μέτρησης σακχάρου κλπ.) .
Με αφορμή αυτό, μέλη του ΔΣ της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής Πιερίας (Άρτεμις Βαρυτιμίδου, Σοφία Τοπαλίδου και Νόπη Βαρυτιμίδου) συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, επιβραβεύοντας το έργο τους και ενισχύοντάς το με μια συμβολική δωρεά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!