Γρήγορη και πρωτότυπη εναλλακτική της κλασικής «λεμονάτης» συνταγής
Υλικά
- 800 γρ. κοτόπουλο
- 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κ. σ. μουστάρδα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 80 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Φρέσκος βασιλικός
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα.
- Προσθέστε τα ντοματίνια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίστε το σοτάρισμα.
- Τοποθετήστε τη μουστάρδα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το μέλι και το χυμό λεμονιού.
- Περιχύστε με τη σος το κοτόπουλο και συνεχίστε το μαγείρεμα.
- Μόλις δείτε ότι το κοτόπουλο έχει μαγειρευτεί καλά προσθέστε και το βασιλικό.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!