Την Παρασκευή 15-1-2021 ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Πιερίας κ. Δαλαμήτρας Νικόλαος συνοδευόμενος από τον Ταμία του Συλλόγου κ. Σαραηλίδη Κωνσταντίνο και τον Διευθυντή του ΣΕΗΠ κ. Θειόπουλο Συτήριο, καθώς και ο ιδρυτής της EUROLAMP ΑΒΕΕ κ. Ημιονίδης Γεώργιος συνοδευόμενος από τον διευθυντή πωλήσεων κ. Νουσιόπουλο Γεώργιο, το μέλος το ΔΣ της εταιρείας κ. Ημιονίδη Γεώργιο και τον πωλητή κ. Νουσιόπουλο Θάνο, επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιο Μανώλα και προσέφεραν σημαντικό αριθμό μασκών καθώς και αντισηπτικά gel για τις ανάγκες των σχολείων του δήμου.
Ο Δήμαρχος κ. Μανώλας, αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, τόνισε ότι η προσφορά αποκτά μεγαλύτερη αξία στην δύσκολη περίοδο που περνά ο τόπος μας. Επεσήμανε ότι τέτοιες προσφορές αποδεικνύουν την κοινωνική αλληλεγγύη η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την αντιμετώπιση σημαντικών -για τον τόπο και τη χώρα μας γενικότερα- προβλημάτων.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!