HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Πάγος» ή ακόμη και ακύρωση στο project του Αποστόλη Πόδα. «Δεν έγινε καμιά συγκέντρωση τις γιορτές στην παραλία από μένα» Διαψεύδει τις φήμες.


Καλησπέρα στην παρέα! Την περασμένη εβδομάδα σας έγραψα κατ’ αποκλειστικότητα για το ενδιαφέρον του Αποστόλη Πόδα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης το 2023. Το θέμα δημιούργησε έναν μικρό «χαμούλη», όπως ήταν φυσικό, άσε που συνέπεσε και πάνω στις μέρες της σκληρής κόντρας του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου με τον πρώην δικό του άνθρωπο, δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσιαμπέρα (δες εδώ την ανάλυση).

Το Σάββατο δέχθηκα τηλέφωνο από τον ίδιο τον Αποστόλη, ο οποίος ουσιαστικά μου διέψευσε το ενδιαφέρον του για τον Δήμο. Από όσα συζητήσαμε (δεν γράφονται όλα, υπάρχει και το off the record) κατάλαβα ότι το project της διεκδίκησης του δήμου Κατερίνης «μπαίνει στον πάγο» για τον Αποστόλη, ή ίσως και να ακυρώνεται. Δεν ξέρω σίγουρα, γι' αυτό το αφήνω με ένα μικρό ερωτηματικό.

 

Επίσης σημαντικό είναι ν’ αναφέρω ότι ο ίδιος ο Αποστόλης διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για κρυφή συγκέντρωση στην παραλία την περίοδο των γιορτών. Οφείλω να το διευκρινίσω μετά την προσωπική του σε μένα διάψευση του συμβάντος.



 
Κάποιοι που σκέφτονται πιο πονηρά, μετά τα δημοσιεύματα της Kapa News έφτασαν να μιλήσουν για «στόχο της ομάδας Μπαραλιάκου – Πόδα – Γιαλένιου να φτιάξουν τριανδρία, με τον Φώντα βουλευτή, τον Αποστόλη δήμαρχο Κατερίνης και τον Μόσχο αντιπεριφερειάρχη». Πιστεύω όμως πως όλα αυτά διαψεύδονται κατηγορηματικά με τη δήλωση του Αποστόλη Πόδα.

Δεν νομίζω να θέλουν οι τρεις τους να συγκεντρώσουν τα πυρά όλων των υπολοίπων εναντίον τους, οπότε κάτι «αναλύσεις» που διαδίδονται από Κορινό μεριά είναι αυθαίρετες.

 

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την κουβέντα μου με τον Αποστόλη είναι ότι για την ώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, άσε που τελευταία ξεκίνησε και μια συζήτηση πρόωρων βουλευτικών εκλογών στην διάρκεια της φετινής χρονιάς, πράγμα που ανατρέπει και τα σχέδια πολλών.

 

Μπορεί για κάποιους να είναι ο Φώντας σίγουρος, όμως με τον Σπύρο Κουλκουδίνα να μπαίνει στη μάχη πολύ γερά (περισσότερα προσεχώς), τον Θόδωρο Τόνα να δουλεύει μεθοδικά και να έχει θέσεις κλειδιά στην Πιερία και ίσως και πρόσωπο έκπληξη στην εξάδα του ψηφοδελτίου της ΝΔ (περισσότερα προσεχώς) οι μάχες θα είναι πολλές. Βάλτε στην εξίσωση και τις διπλές εκλογές, μία με απλή αναλογική και μία με ενισχυμένη, δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια καραμπόλα.

  

ΥΓ. Για όποιον μου πει ότι βιάζομαι να μιλήσω για εκλογές, παραπέμπω στα κείμενα πολλών αναλυτών σε εθνικό επίπεδο που λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σκεφθεί σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2020. Άρα όσα σας έγραψα πέρσι το καλοκαίρι ήταν απολύτως ακριβή.

 


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Τι οδήγησε τον Γιώτη Ιορδανίδη στην παραίτηση; Οι λεπτομέρειες της αποχώρησης του

Τι μας είπε ο Γιώτης Ιορδανίδης με την επιστολή παραίτησης του από τον ΟΠΠΑΠ; Αδειάζεται ο Γιώργος Νταντάμης από την Κεντροαριστερά στον Δήμο; Να περιμένουμε εξελίξεις;

Πρώτο θέμα συζήτησης στην Κατερίνη η ακραία κόντρα του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου με τον πρώην εξ’ απορρήτων του Νίκο Τσιαμπέρα. Οι εκατέρωθεν κατηγορίες πλέον ξεπερνούν κάθε όριο... Εξώδικο του Γιάννη Συμεωνίδη για το θέμα + παρέμβαση Τσιουκάνη. Η πρώτη μεγάλη κρίση για τον δήμαρχο; Απόλυτη στήριξη του Γιώργου Νταντάμη στον δήμαρχο

Συναντήσεις του Αποστόλη Πόδα σε κάθε σημείο του δήμου Κατερίνης; Συνάντηση μέσα στις γιορτές στην Παραλία με 15 – 20 άτομα;

31 Μαρτίου 2021: Τι θα γίνει με τον Βαγγέλη Κήπου; Επανέρχεται στο νέο σχήμα της διοίκησης; Απο ποια θέση ευθύνης;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Κουκοδήμος στα δικαστήρια για Τσιαμπέρα - “Θα πρέπει ν' αποδείξει όσα ισχυρίζεται στη δικαιοσύνη...”

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανεξαρτητοποίηση ΒΟΜΒΑ την Αναστασίας Μποστανίτη από το τοπικό του Ελατοχωρίου – Δείτε τους λόγους που παραιτήθηκε

Ο Αποστόλης Πόδας στα χνάρια του Γιώργου Νταντάμη έμμεσα προαναγγέλλει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Κατερίνης;

Κουκοδήμος σε Τσιαμπέρα: «Δεν ανέχομαι την αχαριστία και την συκοφαντία. Καλή τύχη Νίκο»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια