HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φαρφάλες με καπνιστό σολομό και γκράπα


Ενας κλασικός συνδυασμός κρέμας γάλακτος και σολομού με το τυπικό ιταλικό κρασί

Υλικά
  • 500 γρ. φαρφάλες
  • 200-220 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. καπνιστό σολομό
  • ½ κ.γλ. πάπρικα
  • αλάτι
  • 1 σφηνοπότηρο γκράπα
  • 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας ένα φλιτζάνι από το νερό.
  3. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος και την πάπρικα σε ένα τηγάνι. Κόβουμε το σολομό σε λωρίδες και τον προσθέτουμε μέσα στην κρέμα.
  4. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα μας, αραιώνοντας την λίγο με το νερό από τα ζυμαρικά, αν είναι πολύ πηχτή.
  5. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ρίχνουμε από πάνω την γκράπα, ζεσταίνοντας τα σε χαμηλή φωτιά όλα μαζί μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια