HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιερικός: Μια νέα ανώνυμη εταιρία ή το σύμβολο μια πόλης;


Ανατρέχοντας στην ιστορία του Πιερικού στο βάθος του χρόνου μπορεί να σταθεί σε σημαντικές στιγμές αλλά και πολύ σημαντικότερες.

Κομβικές ημερομηνίες που αλλάξαν την διαδρομή της ιστορικής του παρουσίας στα ποδοσφαιρικά πράγματα στην πόλη της Κατερίνης.

Στο μεγαλύτερο  χρόνο της παρουσίας του Πιερικού στα ποδοσφαιρικά πράγματα του Νομού και της Ελλάδος  ήταν αποδεκτός ως αθλητικό σωματείο που εκπροσωπούσε έναν Νομό.

Έκανε υπερήφανους το σύνολο των κατοίκων της Πιερίας.

Με την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα της Ελλάδος όπου παρουσίασε ωραίο  θέαμα και ανέδειξε αξιόλογους ποδοσφαιριστές με καταγωγή την Πιερία.

Στην διαδρομή του χρόνου δημιούργησε δυνατούς δεσμούς με τους φιλάθλους της Πιερίας που τον ακολουθούσαν για πολλά χρόνια  στην επικράτεια της Ελλάδος.

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από ορισμένους για να  διαταράξουν αυτούς τους δυνατούς δεσμούς.

Απανωτά λάθη και παραλείψεις (ήταν ορατές την στιγμή που λαμβανόταν και κάποιες λίγο αργότερα) που συνηγορήσαν και βοήθησαν οι δεσμοί να γίνουν αδιαφορία για πολύ μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων του.

Το αντιλαμβάνεται κάποιος με πολύ απλούς τρόπους :

1 )  Προσελεύσεις φιλάθλων στο γήπεδο.

2 ) Μειούμενες εισπράξεις .

3 ) Μειώσεις των διαφημίσεων στο περιβάλλοντα χώρο.

4 )Διοικητικοί παράγοντες που δεν εμπνέουν.

5 ) Ο μειούμενος αριθμός των οργανωμένων οπαδών του.

Ποιος λοιπόν θα είναι ο νέος Πιερικός ??

Ακόμη μια απρόσωπη  ΠΑΕ (Ανώνυμη Εταιρεία) η ένας νέος Πιερικός που στόχο θα έχει την προσέλκυση των φιλάθλων στο γήπεδο ??

Δεν λέγω των φιλάθλων ΤΟΥ γιατί είμαστε πολύ λίγοι σήμερα.

Δεν μπορούμε ούτε την μια πλευρά του γηπέδου να γεμίσουμε με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Ποιος είναι αυτός που θα μπει  ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ως ηγέτης ??

Ποιος θα  εμπνεύσει τον πεινασμένο φίλαθλο και οπαδό του Νέου Πιερικού.

Ποιος θα τον πείσει ότι ο Πιερικός δεν θα είναι μόνον μια ακόμη ΠΑΕ αλλά ένας σύλλογος που μέσα του μπορεί να χωρέσουν όσοι αγαπούν το Περικό Ποδόσφαιρο .

Χωρίς αποκλεισμούς και διωγμούς ,ανουσίους προπηλακισμούς και απαγορεύσεις εισόδου.

Ο νέος Πιερικός δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανήκει σε ορισμένους αλλά αντίθετα πρέπει να ανήκει στο σύνολο των φιλάθλων του λαού της Πιερίας.

Γιατί αν ανήκει σε μια συγκριμένη ομάδα ανθρώπων  ποτέ δεν θα μπορέσει να προσελκύσει τους φίλαθλους της Πιερίας .

Μόνον  φίλοι τους θα βρίσκονται στο γήπεδο .


ΦΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
www.playersclub.gr







Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Δυστυχώς ο Πιερικός δεν θα σηκώσει ποτέ κεφάλι με παραγοντισκους που απλά χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιουν τον Πιερικό ως όχημα προσωπικής προβολής, λεζάντας και ενίοτε κονόμας…

    Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και γι'αυτο δεν πάει στο γήπεδο.


    "Ομάδα που έχει τον λαό της, δεν χάνεται" λέει το απόφθεγμα… και έτσι είναι!

    Αν δεν έρθει κάποιος μεγαλοσχημων επιχειρηματιας να "βάλει τάξη" διοικητικά και οικονομικά και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, ο Πιερικός θα συνεχίσει έτσι όπως τον ξέρουμε τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος Δυστυχώς επιβεβαιώνεσαι. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο βιογραφικό νέου «προέδρου» θα καταλάβει εύκολα πού πάει η δουλειά και τι θα γίνει με τον Πιερικό στο εγγύς μέλλον.
      Στο ίδιο έργο θεατές ξανά και ξανά. Και σιγά μη πατήσει ο Κατερινιώτης στο γήπεδο με αυτούς.

      ΥΓ
      Προσυπογράφω τα λεγόμενα του κ. Φοροζίδη.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
    __________________

    Μ'αλλα λόγια, αν το σχόλιο δεν γλείφει πρόσωπα και καταστάσεις, δεν περνάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κάποιος Αυτό που γίνεται με τα σχόλια και ειδικά σε θέματα Πιερικού δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Που να δεις τι γίνεται στο Pierikosnews.gr.
      Αν δεν προσκυνήσεις τη «διοίκηση» το σχόλιο πνίγεται. Άρα ορθώς μιλάει ο κ. Φοροζίδης «αποκλεισμούς» (και όχι μόνο στο γήπεδο).
      Ο Πιερικός είναι «τσιφλίκι» μιας ομάδας ανθρώπων τελικά.

      Διαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!