HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι βόμβες του Γιάννη Αμοιρίδη στον Ηλία Χρυσικό και την Εύη Μιχωλού. Πώς κράτησε σαφείς αποστάσεις από τον κουμπάρο του Γιώργο Νταντάμη, οι συμβουλές του και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας. Μετά το ΚΙΝΑΛ, απέναντι στον Γιώργο και ο παλιός δήμαρχος;


Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!! Πριν από μερικές ημέρες οι καλοί συνάδελφοι Ηλίας Χρυσικός και Εύη Μιχωλού πήραν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον πρώην δήμαρχο Κατερίνης και πρώην βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη. Μπράβο τους για αυτή τη δημοσιογραφική τους επιτυχία, νομίζω όμως ότι δεν έχει αναλυθεί όσο θα έπρεπε.

Την άκουσα με προσοχή και παρατήρησα μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία:

- Ο Γιάννης ο Αμοιρίδης εμφανώς απέφυγε να στηρίξει τον Γιώργο Νταντάμη

- Ακόμη και για απλά θέματα που θα μπορούσε να πει έναν καλό λόγο για τη δημοτική διοίκηση, ο "κοντός" την έκανε αλλιώς και είπε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι έκαναν μόνοι τους καλή δουλειά.

- Όταν τον ρώτησαν ο Ηλίας και η Εύη για το αν τον συμβουλεύεται κάποιος από τη σημερινή διοίκηση, έδωσε να καταλάβουμε πως αυτό δεν συμβαίνει και θύμισε πως συχνά υπάρχει αλαζονεία σε αυτούς που κυβερνούν

- Έδωσε συμβουλές στους διοικούντες τον δήμο να δέχονται την κριτική, κάτι για το οποίο ο Γιώργος ο Νταντάμης μάλλον δεν διακρίνεται, ίσως το αντίθετο.

- Επίσης επέμεινε στο ότι θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια στις αποφάσεις και οι δημότες να έχουν πλήρη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν, ενώ θεώρησε ότι πρώτα πρέπει να γίνεται πολλή δουλειά και μετά να βγαίνουν φωτογραφίες και όχι το αντίθετο.

Ακούγοντάς τα όλα αυτά εγώ καταλαβαίνω ξεκάθαρα πως ο Γιάννης κράτησε εμφανώς αποστάσεις, όχι μόνο από τον Κώστα τον Κουκοδήμο, αλλά κυρίως από τον Γιώργο τον Νταντάμη. Ουσιαστικά αποδοκίμασε τον τρόπο που πολιτεύεται ο Γιώργος, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γιάννης λογικά είπε και αυτός μία γνώμη στον Γιώτη τον Ιορδανίδη, τον δικό του άνθρωπο που παραιτήθηκε με καταγγελίες από τον ΟΠΠΑΠ.

Να θεωρήσουμε λοιπόν ότι μετά από το ΚΙΝΑΛ και μεγάλο τμήμα των μη εκλεγμένων του πρώην συνδυασμού του Γιώργου Νταντάμη, πλέον είναι απέναντι του και ο Γιάννης ο Αμοιρίδης;

Οι άνθρωποι του Γιώργου μπορεί να πουν "έλα μωρέ, ποιος Αμοιρίδης;" αλλά νομίζω ότι αν ο Γιάννης αποφασίσει να επιστρέψει στα μέρη μας και πολιτευτεί ξανά εδώ, μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές και εκπλήξεις.

Κρατήστε και το ότι άφησε ανοικτό να γυρίσει στην Κατερίνη και να εμπλακεί και πάλι στην τοπική πολιτική σκηνή...

Ποιος όμως θα μείνει στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη;

Μπράβο, Ηλία. Μπράβο, Εύη. Πολύ καλή δουλειά.

Εδώ όλη η συνέντευξη του Γιάννη Αμοιρίδη:




Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια