Νόστιμη και εύκολη πρόταση για μεσημέρι και βράδυ
Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
- Αλάτι, πιπέρι
- Μία πρέζα σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
- Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
- Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.
- Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.
- Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!