Υπουργός Μοναξιάς διορίστηκε στην Ιαπωνία, καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι αυτοκτονίες μέσα στην πανδημία.
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, ανέθεσε στον Τετσούσι Σακαμότο, μέλος της κυβέρνησης, το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο στη μάχη κατά της κατάθλιψης.
Η αύξηση της κατάθλιψης και του αριθμού των αυτοκτονιών αποδόθηκε στην πανδημία. Οι γυναίκες παρουσιάζουν υψηλότερα επίπεδα μελαγχολίας, τον τελευταίο χρόνο, με σχεδόν 900 να προβαίνουν στο απονενοημένο διάβημα, από τον Οκτώβριο, αύξηση της τάξεως του 70% σε σχέση με πέρσι.
Στις αρμοδιότητες του νέου υπουργού είναι να βοηθάει τα παιδιά που έχουν οικονομικά προβλήματα στις οικογένειές τους και χρειάζονται κάπου να μιλήσουν και να δημιουργήσει ειδικές δραστηριότητες και ένα φόρουμ συζήτησης με σκοπό την καταπολέμηση της κατάθλιψης.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!