Μια πεντανόστιμη συνταγή για τους λάτρεις των πικάντικων και καυτερών γεύσεων
Υλικά
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- 200 γρ. μοτσαρέλα
- 12 φέτες πεπερόνι
- Για τη σάλτσα:
- 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
- 2 κ.σ. πελτές
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 1 κ.σ. φύλλα βασιλικού
- 1 κ.σ. λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια (χωρίς τα υγρά τους) μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε τη ζύμη σε αλευρωμένο ταψί. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας και ρίχνουμε πάνω τη μοτσαρέλα, να απλωθεί παντού. Σκορπίζουμε γύρω γύρω και τις φέτες πεπερόνι.
- Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 2ο λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!