Autodoc.gr

Autodoc.gr

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News

Ο Χρήστος Κομπατσιάρης σηκώνει το γάντι και απαντά στον Ν. Τσιαμπέρα: " Τσιφλίκι του μπαμπά μας δεν κάναμε εμείς τον Δήμο, εσύ με τις απαράδεκτες ενέργειές σου και τους εκφοβισμούς σου πήγες να τον κάνεις"


Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου Δημοτικών υπαλλήλων του Ν. Πιερίας κ. Χρήσου Κομπατσιάρη στη σημερινή δημόσια επιστολή του Νίκου Τσιαμπέρα που αφορούσε το χθεσινό δελτίο τύπου του συλλόγου.

Με χειμαρρώδεις απάντηση επανήλθε σήμερα το απόγευμα ο Χρήστος Κομπατσιάρης, στην πρωινή δημόσια επιστολή του Ν. Τσιαμπέρα, που καταδίκαζε την χθεσινή δημόσια τοποθέτηση του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ν. Πιερίας δια στόματος του προέδρου του, και παράλληλα άφηνε προσωπικές μομφές για τον ίδιο τον κ. Κομπατσιάρη.

Γράφει σήμερα ο κ. Χ. Κομπατσιάρης:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ Κατερίνης
Κ
Νίκος Τσιαμπέρας
. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΗΛ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ
Νίκος Τσιαμπέρας
ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΥΜΙΖΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΣ.
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΔΗΛ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ)
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΑΡΩΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Π.Π.Α.Π ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ Κ
Kostas Koukodimos A Full
. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ
Νίκος Τσιαμπέρας
? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ?
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΦΟΒΑΜΑΙ Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ,Η ΑΝ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΦΟΒΑΜΑΙ
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Kostas Koukodimos B
ΑΝΕΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΑ?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2006.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.
ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ. ΟΙΔΩΜΕΝ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΡΟΣΥΝΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ (Το να επιλέγει το Δ.Σ. του συλλόγου να εργαλειοποιείται από την διοίκηση του Δήμου Κατερίνης - όχι για πρώτη φορά – ίσως να είναι δικαίωμα του) ΣΑΝ ΔΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ.
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΕΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Kostas Koukodimos A Full
, ΟΤΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ο.Π.Π.Α.Π, ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ.
ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΨΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ. Περιμένω με ανυπομονησία τον Δήμαρχο να φέρει ψήφισμα καταδίκης μου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, όπως άλλωστε πιθανόν υπέδειξε στους πρόθυμους «συνδικαλιστές» να αιτηθούν στην σπουδαία παρέμβασή τους.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΣΟΥ,
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΔΗΜΟΣ Κατερίνης
ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
Kostas Koukodimos A Full
, ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.
ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ........ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.
ΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια