HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"ΤΥΡΦΗ ΦΥΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ" (βίντεο)


Η "ΤΥΡΦΗ ΦΥΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ" με pH 5,5-6, έχει σαν βάση μια πολύ ειδική ποιότητα ξανθιάς τύρφης (Peat 10-40 mm) η οποία εμπλουτίζεται με πλήρη λίπασμα βραδείας αποδέσμευσης, με αργιλοπυριτικά ορυκτά όπως είναι ο ζεόλιθος, και με μυκκόριζες.

Η ακριβής σύνθεση του προϊόντος είναι το αποτέλεσμα, της μακρόχρονης εμπειρία μας, που αποκτήσαμε από τις φυτεύσεις που κάνουμε με την "ΤΥΡΦΗ ΦΥΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ" σε δεκάδες χιλιάδες στρέμματα όλων των οπωροφόρων. Στηριζόμενοι τόσο στην καθοδήγηση των συνεργατών μας του εξωτερικό όσο και στα πειραματικά δεδομένα σε επιστημονικά ινστιτούτα όπου και μελετήθηκε.

Η "ΤΥΡΦΗ ΦΥΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ" εξασφαλίζει καθ' όλη τη διάρκεια της καλλιέργειας τη σωστή ανάπτυξη στο ριζικό σύστημα, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον (αερισμό, υγρασία, pH), παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία (μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία) αλλά κυρίως τα πολύτιμα στοιχεία της οργανικής ουσίας της. 


Η "ΤΥΡΦΗ ΦΥΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ" με φυσικούς βιολογικούς ενεργούς παράγοντες εμποδίζει την εμφάνιση ασθενειών και συμβάλει στην ομοιόμορφη ανάπτυξη των φυτών.

Με την χρήση της "ΤΥΡΦΗ ΦΥΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ" πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα σε φυτεία Ακτινιδίων, σε φυτείες Ελιάς, σε φυτείες Αχλαδιών, Μήλων, σε φυτείες Πυρινόκαρπων, σε φυτείες Εσπεριδοειδών, και γενικά σε όλα τα οπωροφόρα δέντρα.

Χρησιμοποιείται για όλα τα γυμνόριζα δενδρύλλια και στα δενδρύλλια σε σακουλάκι (μπάλα χώματος). Τόσο σε βαθειά όσο και σε επιφανειακή φύτευση. 

Καθώς στην δενδροκομεία ισχύει «Η ΑΡΧΗ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ». 

Η "ΤΥΡΦΗ ΦΥΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ" εγγυώνται μια επιτυχής καλλιέργεια εκτοξεύοντάς τα νεαρά φυτά. 

Ιδεώδης για ταχεία ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, για για τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του.

Μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων χωμάτων και μειγμάτων, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την ποιότητα του χώματος, δημιουργώντας ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον για τις ρίζες, έτσι ώστε αυτές να πιάσουν καλά. 

Η Δομή της τύρφης είναι ίσως το πιο κρίσιμο χαρακτηριστικό της, που εξασφαλίζει ριζικού συστήματος του φυτού. Η βασική λειτουργία της είναι να εξασφαλίζει και να διατηρεί, , τους μικροπόρους και τους μακροπόρους του υποστρώματος, ώστε να υπάρχει επαρκής υγρασία και αέρας για να αναπτύσσεται σωστά η ρίζα..



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια