HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πολίτη για τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού για αδιαφανείς διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού


Απαντήσεις φαίνεται να ζητάει ένας πολίτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, από τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού για τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόσφατα προσλήψεις προσωπικού.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Μακρής ισχυρίζεται ότι ενώ είχε τα προσόντα (27 μήνες ανεργία, σύζυγο με 13 μήνες ανεργία, πολυμελή οικογένεια), και έκανε αίτηση σε προκύρηξη του Δήμου για 5μηνο, δεν τον προσέλαβαν, αλλά προσέλαβαν ανθρώπους που είχαν εργαστεί σε προηγούμενο 5μηνο που έληξε τον Σεπτέμβριο του2020. Κατόπιν αυτού του συμβάντος, ο κ. Μακρής αναζητά από τον Δήμαρχο απάντηση για τον τρόπο και τα κριτήρια που χρησιιμοποίησε για να κάνει τις προσλήψεις.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Μακρής:

«Καταγγελία πολίτη προς : Δήμο Πύδνας Κολινδρού

Είμαι πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών με 27 μήνες κάρτα ανεργίας και η γυναίκα μου με 13 μήνες κάρτα ανεργιας.Εκανα αίτηση στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού σε προκήρυξη 5μηνα και δε με πήραν.Προσληφθηκαν άτομα που δούλευαν σε  προηγούμενο 5μηνο το οποίο έληξε το Σεπτέμβριο του 2020

Ζητάω από τον δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού να μου απαντήσει που είναι η διαφάνεια και η εντιμότητα του και με ποια κριτήρια αξιολόγησε και απέρριψε την  πρόσληψη μου;»

Η ανάρτησή του:

 




 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια