HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κωνσταντόπουλος και Χατζηχριστοδούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας


Μια πολύ ενδιαφέρουσα και συγχρόνως ωφέλιμη συνεργασία μεταξύ του ΣΕΒΕ και του Επιμελητηρίου Πιερίας, βρίσκεται σ' εξέλιξη αυτές τις ημέρες, και απ' ότι αναφέρει το ρεπορτάζ, τ' αποτελέσματά της θ' ανακοινωθούν σχετικά σύντομα.

Σκοπός αυτής της συνέργειας είναι να τονωθεί η εξωστρέφεια των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της Πιερίας, ώστε να δραστηριοποιηθούν μ' επιτυχία στις εξαγωγές προϊόντων.

Συγκεκριμένα, στις συναντήσεις που γίνονται μεταξύ του κ. Κωνσταντόπουλου και του κ. Χατζηχριστοδούλου, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα εγχειρίδιο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου, που θα περιγράφει βήμα-βήμα, και με παραδείγματα, την όλη διαδικασία που πρέπει ν' ακολουθήσει μια επιχείρηση προκειμένου να μπει στον χώρο των εξαγωγών μ' επιτυχία. Στον οδηγό αυτό θα περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας επιχειρηματίας να γνωρίζει από το Α έως το Ω για να ξεκινήσεις την εξαγωγή των προϊόντων του.

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι το βιβλίο αυτό ν' αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των επιχειρηματιών της Πιερίας, που θα δώσει μια σημαντική ώθηση, τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και κατ' επέκταση στην τοπική οικονομία.

Το εγχειρίδιο αυτό, θα είναι πολύ σύντομα έτοιμο, και θα παρουσιαστεί από του δύο φορείς πολύ σύντομα τόσο στους επιχειρηματίες, όσο και στα τοπικά ΜΜΕ, σ' εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Πιερίας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια