HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού: "Εκπροσωπούμαι ΜΟΝΟ απο μένα και κανέναν άλλον"


Άμεση ήταν αυτή την φορά η αντίδραση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού, κ. Αναστάσιου Μανώλα, στην δεύτερη καταγγελία του ίδιου πολίτη για το θέμα της πρόσληψής του σε 5μηνο στο Δήμο. (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Σε ερώτηση μας για το αν ο κ. Μαυρίδης που επικοινώνησε με τον δημότη που έκανε την καταγγελία, ενέργησε με δική του πρωτοβουλία ή με εντολή του Δήμαρχου ή του περιβάλλοντός του, ο κ. Μανώλας μας απάντησε πως ΔΕΝ έχει κανένας την δικαιοδοσία να τον εκπροσωπεί, και πως εκπροσωπείται ΜΟΝΟ απο τον εαυτό του

Κατόπιν αυτής της απάντησης φαίνεται πως ο κ. Μαυρίδης ενέργησε με ΔΙΚΗ ΤΟΥ πρωτοβουλία, προσεγγίζοντας τον καταγγέλλοντα με την πρόταση που περιγράφει στην χθεσινή του ανάρτηση στο facebook.  

Σε ότι αφορά την αρχική καταγγελία του δημότη για τον τρόπο και τα κριτήρια που έγιναν οι πρόσφατες προσλήψεις 5μήνου στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, η απάντηση του κ. Μανώλα ήταν πως όλες οι αποφάσεις του επιλογής προσωπικού για πρόσληψη στο Δήμο, γίνονται με βασικό κριτήριο είναι το συμφέρον των πολιτών.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια