HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Καταπέλτης» το Twitter με τον Πέτρο Φιλιππίδη - Η κίνηση που «ξεσήκωσε» χιλιάδες χρήστες


Οργισμένοι οι χρήστες του Twitter με την κίνηση του Πέτρου Φιλιππίδη να εκδώσει μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του ανακοίνωση με την οποία ζητά να μην εμπλέκεται το όνομά του σε περιστατικά, που όπως αναφέρει, ο ίδιος αγνοεί.
Η οργή προκύπτει από το γεγονός πως καμία επίσημη καταγγελία δεν υπάρχει προς το όνομά του, και η ανακοίνωση σε πολλούς δείχνει πως τρέχει να προλάβει πιθανές αποκαλύψεις.

Η ανακοίνωση:

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, ο διάσημος ηθοποιός διατηρεί το... πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τις εξελίξεις.

Οι αντιδράσεις των χρηστών είναι έντονες και ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε σε χρόνο-ρεκόρ top τρεντ στο twitter.



Δείτε μερικά χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα»:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι έγραψε μετά την δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη​

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθούμε στην ανάρτηση της ηθοποιού Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο διαδίκτυο, η οποία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Πέτρου Φιλιππίδη, μέσω του δικηγόρου του και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

«Είσαι πιο ισχυρή/ος από ό, τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις», έγραψε.

Ακολούθησε ακόμα μία ανάρτηση με υπονοούμενα, αυτή τη φορά από τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος έγραψε στο Instagram:  «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή έγω δεν το είχα ξανακούσει;».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια