HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Τσιουκάνης: “Κάθε φορά που ανεβαίνω εγώ να κλαδέψω, ο Δήμος γλυτώνει 100 ευρώ την ώρα...”


Το μέχρι τώρα έργο του μέσα στου 10 περίπου μήνες απο τότε που ανέλαβε, παρουσίασε στην κάμερα της Kapa WebTV, α Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Αστικού Ιστού του Δήμου Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Τσιουκάνης.
Ο κ. Τσιουκάνης απάντησε και σ' ερωτήματα που ακούστηκαν τελευταία για το θέμα του κλαδεμάτων των 2 παλαιότερων και γνωστότερων πλατάνων της πόλης, εκείνο της Θείας Ανάληψης και τον δεύτερο του Συντριβανίου.

Ζήτησε απο τους δημότες για μια ακόμη φορά συνεργασία, έτσι ώστε η εξυπηρέτησή τους να γίνεται ακόμη καλύτερα και γρηγορότερα, και εξήγησε τον λόγο που δεν διστάζει αρκετές φορές ν' αναλαμβάνει και χειρωνακτικές εργασίες ο ίδιος, όπως τον έχουν δει κατα καιρούς πολλοί δημότες να το κάνει.

“Το κάνω για να εξοικονομήσω τα χρήματα του Δήμου και των Δημοτών. Είναι πολύ εύκολο για μένα ν' αναθέσω σε κάποια εταιρεία να κάνει κάποιες δουλειές, και το κάνω όταν υπάρχει λόγος και δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά πρέπει να σας πω, ότι κάθε φορά που ανεβαίνω εγώ στο “καλάθι” του Δήμου να κλαδέψω ή να κάνω κάποια δουλειά, ο Δήμος εξοικονομεί περίπου 100 ευρώ την ώρα. Σέβομαι τα χρήματα των δημοτών...” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Τσιουκάνη στην Kapa WebTV

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια