HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η επόμενη μέρα του Πιερικού


Κάποια από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τους φίλαθλους - οπαδούς του Πιερικού και χρειάζονται απαντήσεις από τους μετόχους και την Διοίκηση του  είναι τα ακόλουθα:

Ποια είναι το ΟΡΑΜΑ για την επόμενη ημέρα του ιστορικού Πιερικού? Ποιος η ποιοι είναι αυτοί που την έχουν οραματιστεί? Τι έχουν οραματιστεί για την ιστορική ομάδα -σύμβολο της πόλης μας? Με ποιες διαδικασίες θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το όραμα τους?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ???(Δύσκολα μπορώ να πειστώ ότι ο νέος και άπειρος κύριος που έχει εμφανιστεί μπορεί να σηκώσει στης πλάτες του το βάρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ)

 Το όραμα είναι η πυξίδα και το φως που ακολουθεί κανείς για να φτάσει στον προορισμό του.

 Αποτελεί την πηγή έμπνευσης για τις σωστές επιλογές  και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί.  

 Οδηγεί τον οραματιστή και όχι μόνο να κινηθεί στη σωστή κατεύθυνση, ώστε  να μην παρεκκλίνουν από την ηθική και τις αξίες του οράματος. Το να πορεύεται μια διοίκηση χωρίς όραμα είναι ως να οδηγείς αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι.

Το όραμα είναι κινητήρια δύναμη της επίτευξης στόχων που παρασύρει σε ατομικό ή συλλογικό εθελοντισμό.

Όταν το όραμα είναι κοινό, αποτελεί την ομπρέλα κάτω από την οποία συντάσσονται με κοινή πίστη οι ομάδες  φιλάθλων και οπαδών και στηρίζουν την προοπτική.

ΗΓΕΤΗΣ

Ηγέτης είναι κάποιος που μοιράζει ελπίδα.

Ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να παρακινήσει της μάζες να αγωνίζονται με τη θέλησή τους για την επιτυχία των στόχων του.

Αλήθεια  από όσα έχω γράψει μπορεί κάποιος να ταυτιστεί στον ΥΠΟ διαμόρφωση  Πιερικό.

Ο νέος Πιερικός  θα πρέπει να  συστηθεί με τους φιλάθλους -οπαδούς του στο νέο περιβάλλον του ποδοσφαίρου που θα δημιουργεί στην Πιερία.

Το πως θα συστηθεί είναι θέμα των μετόχων του και μέχρι σήμερα δεν δείχνει σημάδια σωστής επικοινωνιακής πολιτικής για να το πετύχει.




ΦΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
www.playersclub.gr






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ελπίδα πουλάνε οι απατεώνες, όχι οι ηγέτες!
    Πολλοί που πέρασαν από τα διοικητικά του Πιερικού τα τελευταία χρόνια, πούλησαν ελπίδα στις γενικές συνελεύσεις της Εκάβης, ταΐζωντας σανό το σώμα με σκοπό να υφαρπαξουν τη ψήφο για να γίνουν διοίκηση και να κάνουν το ψώνιο τους. Τα δε μέλη, ελαφρά την καρδία, την έδιναν. Οι διάφοροι παραγοντισκοι που πέρασαν, απλά πάτησαν στη ελπίδα και την αγωνία των πιερικων για άνοδο. Βρίσκουν και τα κάνουν.

    Ο ηγέτης από την άλλη, δεν δίνει ελπίδες. Παίρνει πρωτοβουλίες, παίρνει αποφάσεις και τις εκτελεί με σχέδιο και όραμα! Και αν τα κάνει μαντάρα, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη χωρίς να τα ρίχνει στους άλλους.

    Ας μη περιμένουμε πολλά και από αυτή την διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!