HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτές είναι οι αλλαγές των αντιδημάρχων και προέδρων στον Δήμο Κατερίνης – Όλα τα ονόματα


Επιτέλους φαίνεται πως φτάνει η πολυαναμενόμενη ημερομηνία αλλαγών των θέσεων ευθύνης του Δήμου Κατερίνης. Ο Κώστας Κουκοδήμος, ανακάτεψε την τράπουλα, και ήδη οι πληροφορίες μας λένε πως οι σύμβουλοι ενημερώθηκαν για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν απο την 1η Απριλίου.
Βέβαια, πάντα υπάρχουν και οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, ωστόσο η μέχρι τώρα κατάσταση έχει ως εξής:

Ο αντικαταστάτης του Δ. Μορφακίδης στην Αντιδημαρχία Οικονομικών είναι ο Νταντάμης Ιωάννης.

Στην Πολεοδομία παραμένει ο Νταντάμης Γεώργιος, και επίσης παραμένει και ως αναπληρωτής δημάρχου.

Στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας έρχεται στην θέση του Κυριακίδη ο Γραμματικόπουλος, ενώ ο προκάτοχός του παίρνει την προηγούμενη θέση του, δηλαδή ο Κυριακίδης γίνεται αντιδήμαρχος κοινοτήτων. Ανταλλαγή θέσεων δηλαδή.

Στον τουρισμό (θέση του Γιώργου Νταντάμη) έρχεται για το υπόλοιπο της θητείας της η κ. Μαρία Τερζίδου.

Στην Αντιδημαρχία Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, τον κ. Τσιαλό αντικαθιστά ο Σταύρος Χριστοφορίδης.

Την Αντιδημαρχία Πρασίνου & αστικού ιστού αναλαμβάνει ο κ. Μπεϊνάς, ενώ ο προκάτοχός του Κώστας Τσιουκάνης, αναλαμβάνει την δημοτική αστυνομία και τ' αδέσποτα.

Στην Τεχνική Υπηρεσία ρόλο επικεφαλής αναλαμβάνει ο Σ. Κεραμιδιώτης, ενώ ο Γιάννης Συμεωνίδης παίρνει τα ηνία της ΔΕΥΑΚ σε συνεργασία (με ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου) με τον Δημήτρη Μορφακίδη.

Ο Νίκος Κατανάς, δίνει πλέον την σκυτάλη της διοίκησης των πάρκινγκ στην Ασημίνα Πούλιου, ενώ ο ίδιος παραμένει ως βοηθός και αρωγός της, σε θέση διευθύνοντα συμβούλου.

Ο Στέργιο Μπουσνάκης, αναλαμβάνει την θέση του Χριστοφορίδη στην ΔΗΚΕΔΗΚ, ενώ ο Γιώργος Τσιαλός μεταγράφεται στον ΟΠΠΑΠ.

Στο Δημοτικό Ωδείο πρόεδρος διορίζεται ο κ. Αναγνώστου, ενώ στην εκπαίδευση μπαίνουν οι κ. Φιλοκώστα στην Πρωτοβάθμια, και Μπαρμπαγεωργόπουλος στην Δευτεροβάθμια όπου δηλαδή ήταν και πριν.

Κάπως έτσι διαμορφώνεται το νέο σχήμα διοίκησης απο τις πληροφορίες που έχουμε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αλλαγές αυτές δεν θα είναι για πολύ καιρό, δεδομένου ότι σε περίπου1 χρόνο και κάτι μήνες θα έχουμε πάλι εκλογές, άρα ενδεχομένως και αλλαγές....

Η Kapa News εύχεται ολόψυχα στη νέα διοίκηση καλή δουλειά και καλή επιτυχία στο έργο τους!


Διαβάστε ακόμη:

ΠΙΕΡΙΑ: 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!!! Η ΝΗΣΤΕΙΑ, ΤΟ ΕΘΙΜΟ & Η ΥΓΕΙΑ !!!! (ρεπορτάζ)








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια