HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Είστε σίγουροι ότι ο Μάκης ο Παπαδημητρίου δεν θα είναι άλλο υποψήφιος σε Δήμο ή Περιφέρεια;


Καλησπέρα στην καλή παρέα!!! Καλό μήνα και καλή σας εβδομάδα! Με τον καιρό να μα δείχνει (για τελευταία φορά ελπίζω) τα δόντια του, ξεκίνησε ο Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκαύτης! Θυμίζω και την περυσινή πρωταπριλιά που μας χιόνισε, αλλά το καλοκαίρι τελικά ήλθε στην ώρα του… Πάμε όμως τώρα στα δικά μας….

Μπορεί η Άννα η Μάνη να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, με ερωτήσεις, παρεμβάσεις και ομιλίες ως βουλευτίνα, όμως από την αρχή της χρονιάς όλο και περισσότεροι καθημερινά με ρωτάτε για τον άντρα της, τον Μάκη τον Παπαδημητρίου. 

Με δεδομένο ότι ο ίδιος είναι πάντα σφίγγα, ρώτησα λοιπόν και εγώ όπου μπορούσα και σήμερα θα σας εξομολογηθώ τις πληροφορίες μάζεψα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Ο Μάκης έχει πάνω και πρώτα από όλα ως προτεραιότητα του την Άννα και τις δικές της μάχες. Αν τεθεί θέμα να κάνει κάτι ο Μάκης που μπορεί μία στα χίλια να κάνει κακό στην Άννα, θα κάνει πίσω.
  • Δεν φαίνεται να είναι κοντά στον Κώστα τον Κουκοδήμο. Άλλωστε ο Κώστας έχει κλειδωμένη τη στήριξη του στον Σπύρο τον Κουλκουδίνα
  • Ο Μάκης είναι πολύ κοντά στην οικογένεια Μητσοτάκη, ενώ στήριξε ανοικτά από την πρώτη στιγμή τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κερδίσει την αρχηγία της ΝΔ. Το ότι δεν δείχνει προς τα έξω τη δύναμη αυτή, δεν σημαίνει ότι δεν την έχει.
  • Συνεχίζει να τρέχει σαν τρελός σε κάθε σημείο της Πιερίας.
  • Τρέχει μόνο για την Άννα; Στήνει το έδαφος για να κατέβει περιφερειακός ή δημοτικός σύμβουλος; Δεν το ξέρω, αλλά και κανείς άλλος δεν το ξέρει, εκτός απ’ τον ίδιο τον Μάκη.
  • Όσο καιρό κυκλοφορούσε στην πιάτσα η πληροφορία πως ο Αποστόλης ο Πόδας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ο Μάκης ακουγόταν πως θα είναι μαζί του. Τώρα όμως, που  όπως όλα δείχνουν, ο Αποστόλης πως μάλλον αποσύρθηκε, νομίζω πως απλά ζυγίζει τις επιλογές του και περιμένει.  

Όποιος δηλώνει σίγουρος πως ο Μάκης δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος, απλά τον υποτιμάει. Σας βεβαιώνω, πως αν ο ίδιος το αποφασίσει, θα μπει σε όποιο ψηφοδέλτιο θέλει και θα εκλεγεί πανηγυρικά.

Θα κατέβαινε και με Σάββα Χιονίδη στον δήμο της Κατερίνης; Μάλλον όχι, γιατί πλέον ο Σάββας είναι αντίπαλος της Άννας και επίσης γνωρίζονται με τον Μάκη για πολλά χρόνια.

Κρατήστε τα αυτά σήμερα, για να μη μου λέτε μετά από 1 - 2 χρόνια πως δεν σας τα είχα πει.

 

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια