HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες πρόκειται να συγκεντρώσει η ΠΑΕ Πιερικός ενόψει Πάσχα. (ανακοίνωση)


Η ανακοίνωση της ομάδας:

Είναι γνωστό ότι, ο προγραμματισμός είναι αυτός που σε αναδεικνύει και σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Πιερικού με την εντολή του Δημάρχου Κατερίνης κ.Κώστα Κουκοδήμου, από την Δευτέρα 22.3.2021 θα συγκεντρώνει τρόφιμα ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, για τις άπορες οικογένειες του Δήμου.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και λοιπών αγαθών θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο Α ΔΑΚ Κατερίνης και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2351604065.

Επίσης θα δοθεί και ένα ποσό από την ΠΑΕ και τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο, ταυτόχρονα με την δράση συγκέντρωσης τροφίμων, σε όσες περισσότερες οικογένειες είναι δυνατόν, για την αγορά του παραδοσιακού οβελία.


Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. "με εντολή Δημάρχου" η… "ΔΙΟΙΚΗΣΗ" του Πιερικού (…)

    Άρα η… διοίκηση του Πιερικού είναι εκτελεστικό όργανο του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει διοίκηση, είναι απλά γλάστρες.
      Το κουμάντο το κάνει ο δήμαρχος.

      Διαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!