Το γύρο του διαδικτύου, έχοντας δεκάδες χιλιάδες προβολές, έχει το βίντεο με μια φοιτήτρια σε κατάσταση υστερίας, που απομακρύνεται από μια διμοιρία ΜΑΤ κατά την χθεσινή επιχείρηση εκκένωσης της Πρυτανείας στο ΑΠΘ.
Στο βίντεο βλέπουμε την εξοργισμένη φοιτήτρια να διαμαρτύρεται στις δυνάμεις των ΜΑΤ για την επιχείρηση που προηγήθηκε, αλλά οι αστυνομικοί δεν της δίνουν καμία σημασία. Και όσο δεν της δίνουν καμία σημασία, τόσο εκείνη εξοργίζεται και τους απειλεί. Δίνει δε την εντύπωση ότι επιδιώκει να δημιουργηθεί επεισόδιο και όσο οι Αστυνομικοί δεν αντιδρούν, τόσο εκείνη εξοργίζεται ακόμα περισσότερο.
Όταν κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς της ζητά να απομακρυνθεί εκείνη αντιδρά και του λέει: "Από που μας διώχνεις; Από το Πανεπιστήμιό μας;
Ενώ λίγο αργότερα και ενώ κανένας από τους άνδρες δε της δίνει σημασία, αυτή συνεχίζει να προκαλεί και να τους βρίζει. Ακουμπώντας την ασπίδα του άνδρα των ΜΑΤ αρχίζει να φωνάζει: "θα κάνω ό,τι γουστάρω, θα με δείρεις; Δείρε με!".
Δείτε το όλο, είναι ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ
— Αριστερά 2Κ (@left2kolou) March 11, 2021
volume up pic.twitter.com/KUg7hqHSbY
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!