HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κύπρος: Πυρά Μητροπολίτη Μόρφου στους ομοφυλόφιλους, τα εμβόλια και την Eurovision


Τα βέλη του εκτόξευσε ο μητροπολίτης Μόρφου στην Κύπρο στο κήρυγμα που έκανε την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στον Ξυλιάτο.

Τα… πυρά του Μητροπολίτη είχαν στόχο τους ομοφυλόφιλους, το εμβόλιο για τον κορονοϊό και το τραγούδι El diablo» με το οποίο η Κύπρος θα συμμετάσχει στη Eurovision.

«Θέλουν να κάμουν τα ανώμαλα, ομαλά. Να τα κάνουν και νόμο. Πρώτα οι Βρυξέλλες και μετά οι δικοί μας φωστήρες στη Βουλή. Και μετά να τα διδαχθούν τα παιδιά μας στα σχολεία. Να λες δηλαδή σε ένα παιδάκι ξέρεις… στα 14 σου 15 σου από Χριστόδουλος θα γίνεις Χρυστάλλα», είπε ο Μητροπολίτης για την ομοφυλοφιλία.

«Αυτός είναι ο νόμος που μας πέρασε η άθεη Ευρώπη. Και σου λέει, δεν θα αρέσει στους σημερινούς, θα έρθει η νέα γενιά όμως να τα δεχθεί αυτά σιγά σιγά» ανέφερε σύμφωνα με το sigmalive.com.

Στη συνέχεια μίλησε για την πανδημία και τα εμβόλια.

«Αυτή είναι ψευτοαρρωστούλα […] Εμάς θα μας ποτίσουν με τα εμβόλια. Έτσι νομίζουν. Το Σχέδιο του Θεού είναι άλλο. Ο Θεός αγαπά όλα τα έθνη, όλες τις ηλικίες. Μας περιμένει όλους.. ακόμη και τους πιο αμαρτωλούς να γίνουν άγιοι. Τους πιο ανώμαλους να γίνουν ομαλούς», είπε μεταξύ άλλων.

«Θέλουν να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ως κάτι καλό»

Το τραγούδι «El diablo» με την Έλενα Τσαγκρινού, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, προκάλεσε αντιδράσεις από οργανωμένα σύνολα που ζητούν την ακύρωση της αποστολής του λόγω του ότι αναφέρεται στον διάβολο.

Το κρατικό κανάλι χρειάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί πως «το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ’ έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί “El diablo”».
«Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα ενεργούν με εωσφορικές δυνάμεις. Δαιμονικές δυνάμεις. Θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα και εμάς. Να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ως κάτι καλό. Μέχρι και τραγούδι έκαμαν τώρα. Ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στη Eurovision τραγούδι, όχι για τον Χριστό, όχι για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης… όχι να ερωτευτούμε τον δαίμονα λέει. Να δώσουμε την καρδιά μας στο δαίμονα. Και οι φωστήρες του ΡΙΚ που τους διόρισε η Κυβέρνηση, το επέλεξαν για να εκπροσωπήσει ποιαν; Τη Νήσο των Αγίων. Άκουσον άκουσον» είπε.

Και συνέχισε: «Και λεν μερικοί να μην δίνω σημασία σε όλα. Στα νομοσχέδια να μη δώσω σημασία, στη φθορά της ιστορίας, να μη δώσουμε σημασία, να κλείσουμε τις εκκλησίες λόγω μιας επιδημίας, να μείνουμε ακοινώνητοι Χριστούγεννα και Πάσχα και κατά τα άλλα τον Μάιο, που θα είναι και το Πάσχα, εμείς να στείλουμε τραγούδι, που να υμνείται ο διάβολος».

Ο Μητροπολίτης μεταξύ άλλων σημείωσε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει το σχετικό κήρυγμα.

«Όχι γιατί φοβήθηκα τα προστίματα. Ας πουν κι άλλοι μερικά.. αλλά επειδή φοβάμαι τη σιωπή των τελευταίων χρόνων, είπα να πω αυτά τα λίγα γιατί αποκάλυψε τα σχέδιά του σε εμένα τον ελεεινό ο ίδιος ο δαίμονας. Ο δαίμονας ξέρετε δεν είναι έξυπνος… είναι κουτός και πονηρός. Ο άνθρωπος της πίστεως όταν ταπεινώνεται και καταφεύγει στην πίστη των Αγίων, αποκαλύπτεται ο διάβολος ενώπιον του», είπε.

Ακούστε τι είπε ο Μητροπολίτης:
Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια