HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι ρωσικοί περιορισμοί στις πτήσεις θα κοστίσουν 500.000 τουρίστες στην Τουρκία


Οι περιορισμοί στις πτήσεις που επιβλήθηκαν από την Ρωσία μέχρι τον Ιούνιο θα κοστίσουν 500.000 τουρίστες στην Τουρκία, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού της Τουρκίας Νουρί Ερσόι, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η Ρωσία σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ανακοίνωσε ότι επιβάλλει περιορισμούς στις πτήσεις προς και από την Τουρκία από τις 15 Απριλίου λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19, που σημαίνει την επιβολή από τις τουρκικές αρχές νέων μέτρων lockdown.

“Η άρση των περιορισμών στις πτήσεις μπορεί να επισπευσθεί, αν μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων. Πιθανόν να υπάρξει πτώση κατά 500.000 στον αριθμό των τουριστών”, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Τουρισμού προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις κρατήσεις της θερινής περιόδου.

Την Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Φαρετίν Κοτσά δήλωσε ότι ρωσική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τουριστικούς προορισμούς της Τουρκίας για να ελέγξει την εφαρμογή των προστατευτικών μέτρων.

Η επιδημία μείωσε πέρυσι κατά τα δύο τρίτα το τουριστικό εισόδημα για την τουρκική οικονομία που υπολογίζει στους τουρίστες για την εισαγωγή ξένου συναλλάγματος και την άμβλυνση του χρόνιου ελλείμματος στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια