HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Μυστακίδης: «Θέατρο μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι διατεθειμένος να καταθέσει την ψυχή του…»


Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η πρώτη συνέντευξη του γνωστού Κατερινιώτη ηθοποιού και σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Μυστακίδηστην Kapa WebTv και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.
Ο κ. Μυστακίδης μέσα σε μισή ώρα μίλησε για την δουλειά του στο θέατρο, την κατάσταση που υπάρχει σήμερα με τον κορονοϊό στον καλλιτεχνικό κόσμο και το πως την βιώνει ο ίδιος, αλλά και για όλα όσα ακούγονται γύρω από τις παρενοχλήσεις και το κίνημα «Me too» που εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στο κόσμο του θεάματος.

Χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του ο κ. Μυστακίδης, ήταν κατηγορηματικός στο θέμα αυτό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οπωσδήποτε ο χώρος της τέχνης είναι ευάλωτος… Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πολλά άσχημα πράγματα. Δεν ανακαλύψαμε ξαφνικά την πυρίτιδα. Όλοι λίγο-πολύ ξέραμε τι γίνεται. Αλλά αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε όλες τις δουλειές…» και καταλήγει λέγοντας: «Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας ελεύθερος χώρος. Τους χωράει όλους… Θέατρο μπορεί να παίξει ο καθένας, αρκεί να είναι διατεθειμένος να καταθέσει την ψυχή του…»

Όσο για τα σχέδια του για το άμεσο μέλλον (το καλοκαίρι δηλαδή) απέφυγε να μας αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, με την δικαιολογία, ότι θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε τις εξελίξεις με τον κορονοϊό, και εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα μπορούμε πλέον να κάνουμε σχέδια για το μέλλον.

Ενώ το μήνυμά του για τον κόσμο, είναι «Να προσέχει όχι μόνο την υγεία του, την σωματική, αλλά και την ψυχική του υγεία, και να παλεύει, να παλεύει να παλεύει. Γιατί αν παραιτηθούμε από την πάλη, θα χαθούμε..».

Ολόκληρη η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Μυστακίδη στο βίντεο που ακολουθεί:






Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube για να μην χάνετε ΚΑΜΙΑ εκπομπή της Kapa WebTV



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια