HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κατερίνης: Βίντεο με τις εισηγήσεις των Χιονίδη, Λιακόπουλο και Τσουπέη για την ανάκληση του διαγωνισμού στα παραθαλάσσια οικόπεδα της Καλιθέας


Ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κατερίνης, που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, αφού το ένα και μοναδικό θέμα που είχε προς συζήτηση ήταν άκρως ενδιαφέρον για τον τόπο.

Το θέμα προτάθηκε απο την αντιπολίτευση του Δήμου Κατερίνης, δηλαδή απο τους “Πολίτες σε δράση” με εισηγητή τον κ. Σάββα Χιονίδη, τον συνδυασμό “Όλοι μαζί μπορούμε”, με εισηγητή τον κ. Θανάση Λιακόπουλο και την “Λαϊκή Συσπείρωση” με εισηγητή τον κ. Νίκο Τσουπέη.

Το θέμα της χθεσινής συζήτησης στο Δ.Σ. ήταν η λήψη απόφασης για την δημοπράτηση των α) με ΑΒΚ 338 Πιερίας και με AM Ακινήτου 32658 ακίνητο - παραθαλάσσια έκταση 5.494 τ.μ. με τιμή εκκίνησης 20.000C και β) το με ΑΒΚ 339 Πιερίας και με AM Ακινήτου 32659 ακίνητο - παραθαλάσσια έκταση 43.482,18 τ., με τιμή εκκίνησης 30.000C που βρίσκονται στην κτηματική περιοχή Καλλιθέας και συγκεκριμενοποίηση των ενεργειών στις οποίες θα προβεί ο Δήμος Κατερίνης προκειμένου αυτά τα ακίνητα να μην εκχωρηθούν σε τρίτους αλλά να παραμείνουν επ' ωφελεία των δημοτών του Δήμου Κατερίνης και των επισκεπτών του παραλιακού μετώπου.

Οι προαναφερόμενοι δημοτικοί σύμουλοι και επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης του Δήμου Κατερίνης, τάχθηκαν υπερ της λήψης απόφασης για αίτηση αναστολής του εν λόγω διαγωνισμού, και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εισηγήσεις τους, αλλά και τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν για να υποστηρίξουν αυτή τους την θέση.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε ολόκληρο το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο:


Δείτε όλες τις εκπομπές της Kapa WebTV 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια