HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Live Kapa WebTV – Pieria Report #3 – Ζωντανές συνδέσεις απο Στοκχόλμη και Λεμεσό με Κατερινιώτες!!!


Η εξ’ αναβολής από εχθές καθιερωμένη πια Κυριακάτικη εκπομπή με τίτλο «Pieria Report» με οικοδεσπότες τον Αλέξανδρο Ξενιτίδη και τον Πέτρο Σταθακόπουλο, μεταδόθηκε σήμερα το απόγευμα στις 7:00 ΖΩΝΤΑΝΑ από την Kapa WebTV, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, και απαλλαγμένη από τα πολλά τεχνικά προβλήματα.

Μέσα σε κάτι περισσότερο από μία ώρα, ο Αλέξανδρος και ο Πέτρος κατάφεραν να κάνουν ανασκόπηση της τοπικής επικαιρότητας της εβδομάδας που πέρασε, σχολιάζοντας παράλληλα τα επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα της Πιερίας και όχι μόνο, και κατόπιν να συνδεθούν με την Κατερινιώτισσα κυρία Καλλιόπη που ζει μόνιμα στην Στοκχόλμη, προκειμένου να της ευχηθούν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, αλλά και να μάθουν την κατάσταση που βιώνει σήμερα η Σουηδία με τον κορονοϊό.

Αμέσως μετά, ο επόμενος απομακρυσμένος καλεσμένος ήλθε από την Λεμεσό της Κύπρου. Ο συμπατριώτης μας Γιώργος Ραμπαβίλιας, που εδώ και 2 περίπου χρόνια ζει μόνιμα στην Κύπρο εμφανίστηκε στην εκπομπή δίνοντάς μας εικόνες, αλλά και νέα από την όμορφη Κύπρο.

Παράλληλα σχολιάσαμε μαζί του την εύφλεκτη κατάσταση που επικρατεί με τα ελληνοτουρκικά τον τελευταίο καιρό, και τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν τόσο για την Κύπρο, όσο και για την Ελλάδα.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα ώρα μας χάρισε το δίδυμο Ξενιτίδης – Σταθακόπουλος, και αυτή την εβδομάδα. Είμαστε ωστόσο περίεργοι να δούμε τι ετοιμάζουν για την επόμενη Κυριακή…

Δείτε το βίντεο

 


Δείτε όλες τις εκπομπές της Kapa WebTV


Ακολουθείστε μας στο facebook:

https://www.facebook.com/kapanewss  (Επίσημη σελίδα Facebook)

https://www.facebook.com/groups/KapaNews/ (Επίσημη ομάδα στο Facebook)

https://www.facebook.com/kapawebtv/ (Επίσημη σελίδα της Kapa WebTV)

Tο κανάλι μας στο Youtube:

https://www.youtube.com/c/KapaNea (Το κανάλι μας στην Youtube)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια