Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News

Αβοκάντο γεμιστά με ψίχα καβουριού, μαγιονέζα και αρωματικά


Πρωτότυπο και εναλλακτικό ορεκτικό
Υλικά
  • 5 μέτρια ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 350 γρ. ψίχα καβουριού
  • 4 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
  • 2 κ. σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • 1 κ. σ. κάπαρη
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
  • 1/2 κ. γλ πάπρικα
  • Λεμόνι σε σφήνες
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ.
  2. Τοποθετήστε 2 μισά αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ και λιώστε σε πουρέ με ένα πιρούνι.
  3. Προσθέστε τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
  4. Ρίξτε στο μπολ το καβούρι, 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο, σχοινόπρασο, την πιπεριά τσίλι, την κάπαρη και το πιπέρι και ανακατέψτε.
  5. Γεμίστε τα υπόλοιπα αβοκάντο με το μείγμα και τοποθετήστε σε ένα ταψί.
  6. Γαρνίρετε με το τριμμένο τυρί και ψήστε για περίπου 3- 5 λεπτά.
  7. Πασπαλίστε με το υπόλοιπο κόλιανδρο και σερβίρετε με τις σφήνες λεμονιού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια