HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τετράχρονη κόντεψε να πεθάνει από… ψείρες


Μία γυναίκα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ κατηγορείται για παραμέληση παιδιού αφού η τετράχρονη κόρη της παραλίγο να πεθάνει από σοβαρή κάκωση που προκλήθηκε από ψείρες, ενώ οι γιατροί της έσωσαν τη ζωή αφού προχώρησαν σε πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος.

Η 26χρονη Shyanne Singh, από το Σκότσμπεργκ συνελήφθη την Τρίτη για τρία κακουργήματα παραμέλησης εξαρτώμενου μέλους. Την Παρασκευή παρέμεινε στη φυλακή στην Κομητεία Σκοτ.

Σύμφωνα με το enikos.gr, η αστυνομία του Σκότσμπεργκ ειδοποιήθηκε στις 20 Απριλίου όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είπαν ότι είναι ετοιμοθάνατη με πιθανή αιτία τις ψείρες που είχαν ρουφήξει όλο το οξυγόνο από το αίμα της. Το παιδί ήταν τόσο άρρωστο που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει. Επόπτης του Τμήματος Παιδικών Υπηρεσιών είπε στην αστυνομία ότι η αιμοσφαιρίνη της 4χρονης ήταν στο 1,7 ενώ θα έπρεπε να είναι στο 12, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Αυτό ήταν το χαμηλότατο επίπεδο αιμοσφαιρίνης που είχαν δει ποτέ στο νοσοκομείο και το παιδί χρειάστηκε τέσσερις μεταγγίσεις αίματος. Το κοριτσάκι είχε μία εξάχρονη αδελφή που επίσης είχε ψείρες.

Η φροντίδα και των δύο παιδιών ανατέθηκε στους παππούδες από την πλευρά της μητέρας τον Απρίλιο. Η γιαγιά είπε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να θεραπεύσει με ειδικές θεραπείες τις ψείρες, όμως ο φαρμακοποιός της είπε ότι έπρεπε να πάει τις μικρές στο νοσοκομείο. Όταν η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με την κόρη της για την κατάσταση των εγγονιών της, η μητέρα είπε “δεν το παρατήρησα”. Ο δικαστής όρισε δημόσιο συνήγορο για τη μητέρα. Η πόλη Σκότσμπεργκ βρίσκεται περίπου 30 μίλια βόρεια του Λουίσβιλ στο Κεντάκι.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια