Σκέψεις για διανομή και σε καμία περίπτωση πώληση self test και από τα σούπερ μάρκετ υπάρχουν στην κυβέρνηση σύμφωνα με κύκλους από το υπουργείο Ανάπτυξης. Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα τα ΝΕΑ.
Αυτό που μενει να αποσαφηνιστεί το προσεχές διάστημα από το αρμόδιο υπουργείο είναι αν η διανομή των self test θα γίνεται κυρίως από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ στα οποία υπάρχουν μέσα και φαρμακεία, όπως επισης και αν θα είναι υποχρεωτικό.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!