Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο 12 Ιουνίου, εισηγείται η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών.
Παράλληλα, οι λοιμωξιολόγοι δίνουν το «πράσινο φως» για την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία θα ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ενώ το όριο για τη διεξαγωγή των γάμων θα αυξηθεί στα 300 άτομα, σύμφωνα με το protothema.gr.
Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.
Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00, κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!