HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πετράλωνα – Ξεσπά η μητέρα του 35χρονου βιαστή – “Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια”


«Ντρέπομαι», υποστηρίζει η μητέρα του 35χρονου για τον βιασμό της 50χρονης στα Πετράλωνα.

«Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια. Για αυτά που έχει κάνει, έχω πεθάνει εγώ», δηλώνει η ίδια στην εκπομπή «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Και είμαι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που δουλεύω να πληρώσω το ψωμί μου, να είμαι εντάξει, να είμαι σωστή. Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι η μητέρα του», προσθέτει για τον γιο της.

«Δεν το περίμενα…»

«Δεν έχω λόγια, είμαι χειρουργημένη, παίρνω βαριά φάρμακα, είμαι καρκινοπαθής, έχω κάνει χημειοθεραπείες στον Άγιο Σάββα, είμαι ένας φτωχός άνθρωπος από χωριό που δεν το περίμενα», συμπληρώνει.

«Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Δεν το περίμενα. Εγώ δουλεύω μέσα και το είδαμε στην τηλεόραση, έχω πάθει σοκ. Πήγα στην αστυνομία να καταθέσω και έδωσα το τηλέφωνο, τα πάντα», εξηγεί για το πώς κινήθηκε η ίδια.

Και αναφέρει και το εξής: «Τώρα είμαι οικιακή βοηθός, προσέχω μια κυρία η οποία είναι κατάκοιτη. Τον τάισα, τον πότισα τελευταία στιγμή μέχρι την Κυριακή. Και τον τελευταίο καιρό μου είπε ότι το μυαλό δεν είναι καλά. Θέλει δουλειά, θέλει λεφτά, θέλει να πάει να δουλέψει, δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί».

«Δεν μπόρεσα να τον πάω στον γιατρό»

«Κάτι έχει πάθει το μυαλό, απλά δεν μπόρεσα να το πάω στον γιατρό. Λέω μήπως κάτι έχει πάθει, δεν το αποκλείω. Τελευταία ήταν πολύ ταραγμένος και με έβρισε έτσι, 2-3 φορές», τονίζει ενώ όπως δηλώνει η ίδια για το αν μίλησαν οι δύο τους, «δεν μου το σηκώνει».

Και ερωτηθείσα για το παρελθοντικό περιστατικό βιασμού μιας φοιτήτριας, εκφράζει «πως δεν ήμουν εγώ εδώ, ήμουν στην πατρίδα».


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια