HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 45χρονου που δολοφονήθηκε στην Κατερίνη – Τι είπε για τον άνδρα που συνελήφθη


Η Κατερίνη “πάγωσε” στο άκουσμα του φρικτού εγκλήματος με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο 45χρονος βρέθηκε δεμένος απανθρακωμένος δεμένος πισθάγκωνα, με κουκούλα στο κεφάλι.
Ένας 58χρονος συνελήφθη για το έγκλημα, ο οποίος έχει μάλιστα ομολογήσει τη φρικτή του πράξη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το χέρι του “όπλισαν” οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα, ο οποίος ήταν τοξικομανής.

Ο πατέρας του 45χρονου, συντετριμμένος, μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

“Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης. Είναι απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου”, είπε.

Όπως είπε ο κύριος Αγγέλου, ο γιος του τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά, καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε “καθαρίσει”.

Όταν ο 40χρονος γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. “Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ“, είπε συντετριμμένος.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια. Όπως τόνισε, δεν ήταν καλός άνθρωπος και δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια