HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κι όμως... Στην Κατερίνη έχουμε πολλά νέα ταλέντα! Ιδού άλλη μια απόδειξη (βίντεο)


Το έχουμε πει, δεκάδες φορές δημόσια, και το έχουμε γράψει άλλες τόσες. Παρ' όλη την οικονομική κρίση των τελευταίων 10-12 ετών, παρ' όλη την κρίση που μας επέφερε τον τελευταίο χρόνο ο κορονοϊός, οι νέοι της Κατερίνης, δεν έπαψαν να ονειρεύονται και να δημιουργούν!

Όποιος λέει το αντίθετο, ή δεν ξέρει τι του γίνεται, ή εξυπηρετεί ύποπτες ατζέντες... Κατα καιρούς, έχουμε αναδείξει πολλά νέα παιδιά της Πιερίας με ταλέντο στις τέχνες, στην επιχειρηματικότητα και σε πολλά άλλα πεδία. Θυμίζουμε επιγραμματικά, Ομάδα Vatoum, Αδελφοί Σούρα (απο Κολινδρό με τα ξύλινα παπιγιόν, Γιάννης Αμπεριάδης με τα μικρά Κατσίμπο κ.ά. Αρκεί ν' ανατρέξετε μέσα στην Kapa News και να τα ψάξετε.

Μόλις πριν 3 ημέρες, εμφανίστηκε και άλλη μια αξιόλογη προσπάθεια απο νέους της Κατερίνης. Βέβαια, εμείς τους γνωρίζαμε, και έχουμε ήδη συνεργαστεί μαζί τους στο πρόσφατο παρελθόν, και θα ξανασυνεργαστούμε, ωστόσο οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν τους γνωρίζουν.

Μιλάμε φυσικά για την AMPRODUCTIONS, την ομάδα (εταιρεία) νέων ανθρώπων που έφτιαξαν κάποια απο τα τραίλερ και teasers της Kapa WebTV(δείτε εδώ, και εδώ).

Δείτε το νέο βίντεο που ανέβασαν πριν 3 ημέρες στο Youtube. Μια πολύ καλή δουλειά οφείλουμε να ομολογήσουμε. Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να δείτε και ποια παιδιά εργάστηκαν γι΄αυτο το εξαιρετικό αποτέλεσμα.


Ή δείτε το ΕΔΩ:  https://www.youtube.com/watch?v=dF3GbDerIC8

Υ.Γ. Για να βοηθήσουμε τις προσπάθειες αυτών των παιδιών σας παροτρύνουμε να κάνετε “Like” στο βίντεο και να εγγραφείτε στο κανάλι τους έτσι ώστε να βλέπετε κάθε νέα τους προσπάθεια!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια