Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το βάναυσο περιστατικό που σημειώθηκε στην Μυτιλήνη με αποτέλεσμα ένα γατάκι να ποδοπατηθεί μέχρι θανάτου.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ένας 54χρονος πήρε στο κυνήγι τα αδέσποτα γατάκια που βρίσκονταν σε έναν δρόμο στη Μυτιλήνη και δεν δίστασε να σκοτώσει μπροστά σε δεκάδες μάτια ένα από αυτά… ποδοπατώντας το!
Οι περαστικοί και οι καταστηματάρχες «πάγωσαν» όταν είδαν τον δράστη να κυνηγά τα ανυπεράσπιστα ζώα και να πατάει με μανία ένα από αυτά, θανατώνοντάς το με αυτόν τον βάναυσο τρόπο. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και κατήγγειλαν το φρικιαστικό περιστατικό.
Βάσει των περιγραφών που έδωσαν οι μάρτυρες, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για θανάτωση ζώου συντροφιάς.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!