HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: «Με κάρφωσε και τον σκότωσα» – Νέες αποκαλύψεις φρίκης για την άγρια δολοφονία


Η ώρα του εισαγγελέα για τον 58χρονο που ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε στην Κατερίνη. Η τελευταία συνάντηση με το θύμα του, πριν την άγρια δολοφονία και το σατανικό σχέδιο της εκτέλεσης…
Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης οδηγείται ο 58χρονος που συνελήφθη ως δράστης της στυγερής δολοφονίας του 45χρονου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο, δεμένο πισθάγκωνα και με τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, έξω από τα κοιμητήρια του οικισμού Γαλήνη, στην Κατερίνη.

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, όπως επίσης ναρκωτικά χάπια. Δράστης και θύμα φαίνεται πως γνωρίζονταν και μάλιστα από μαρτυρίες προκύπτει ότι είχαν συναντηθεί τα προηγούμενα 24ωρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τα αίτια του άγριου εγκλήματος δεν έγιναν γνωστά απο την αστυνομία, ενώ προανακριτικά ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είχε προσωπική διένεξη με το θύμα, θεωρώντας οτι εκείνος τον κατέδωσε στις Αρχές για υποθεση ναρκωτικών.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης φαίνεται ότι ο κατηγορούμενος παρέσυρε τον 45χρονο, έξω απο τα κοιμητήρια της Γαλήνης, όπου έβαλε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο σημαδεύοντας το κεφάλι του. Το τραύμα αυτό, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Ακολούθως, ο δράστης έδεσε το άψυχο σώμα του άνδρα και το έβαλε φωτιά. Περαστικός εντόπισε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι οικείοι του τον αναζητούσαν από τη Δευτέρα, όταν έδωσε για τελευταία φορά σημεία ζωής.
Συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος

Συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας, στην Κατερίνη. Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του 45χρονου είπε: «Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

Όπως είπε ο κ. Αγγέλου «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά. Όταν ο 40χρονος γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί.

«Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος. Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.


Η ανατριχιαστική δολοφονία

Ο 58χρονος είχε προσαχθεί από χθες, κρατείται στην Ασφάλεια Κατερίνης και έχει ομολογήσει. Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Το θύμα πήγε στο σπίτι του 58χρονου, ο οποίος τον χτύπησε και τον έδεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο κομμωτής είχε δεχθεί εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι και στη συνέχεια αφού ο δράστης του έβαλε κουκούλα στο κεφάλι, τον έδεσε πισθάγκωνα και του έβαλε φωτιά.

Κάτοικος της περιοχής τηλεφώνησε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (15-06-2021), στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης και ανέφερε ότι εντόπισε τη σορό του άνδρα πίσω από τα κοιμητήρια. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, ενώ από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί.



Ο καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας είναι ένας άνδρας που μένει στην ίδια περιοχή και ομολόγησε την πράξη, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών.

Ομολόγησε μάλιστα πως έκαψε το άψυχο σώμα του, προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του και οι έρευνες φτάσουν σε αυτόν. Κάτι που τελικά δεν κατάφερε να πετύχει.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια