HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας εξηγεί το πως και γιατί βρέθηκε εχθές στο Αστυνομικό τμήμα Αιγινίου. Ποιος ευθύνεται για την περιπέτειά του.


Χρήστος Κομπατσιάρης: «Θα υπερασπιστώ τον θεσμό που εκπροσωπώ εξαντλώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μου»

Στο Αστυνομικό τμήμα Πύδνας – Κολινδρού στο Αιγίνιο, κλήθηκε εχθές το απόγευμα γύρω στις 17:00 ο πρόεδρος του Συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας, κ. Χρήστος Κομπατσιάρης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για ένα κείμενο συμπαράστασης προς τους συναδέλφους του, που ανάρτησε εχθές το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η ανάρτηση του κ. Κομπατσιάρη:

 

Ωστόσο η φράση στην πρώτη κιόλας πρόταση της ανάρτησής του «…υποβλήθηκε μήνυση για απιστία,…» ήταν αυτή που δημιούργησε το πρόβλημα, αφού ο δήμαρχος κ. Μανώλας για την συγκεκριμένη φράση, προχώρησε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα ν’ ακολουθήσει η χθεσινοβραδινή περιπέτεια του κ. Κομπατσιάρη. Το βράδυ ωστόσο, γύρω στις 20:00,  αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από εντολή του εισαγγελέα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Χρήστος Κομπατσιάρης εξηγεί όλο το ιστορικό για το πως έφτασε η κατάσταση ως την χθεσινή ημέρα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια