HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έγγραφο-ντοκουμέντο: Με από 9 μήνες και εκατοντάδες εκατ. εμβόλια οι Pfizer/Biontech ενημερώνουν για... μυοκαρδίτιδες!


Με ένα έγγραφο ντοκουμέντο αποκαλύπτεται ή μάλλον καλύτερα έρχεται να επιβεβαιωθεί αυτό ήταν γνωστό στην ιατρική κοινότητα σχετικά με τα mRNA εμβόλια των Bionetch/Pfizer και Moderna για την εμφάνιση μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας ενώ εγκληματικές είναι οι ευθύνες και της ευρωπαϊκής ΕΜΑ.
Έτσι εννέα μήνες μετά την έναρξη εμπότισης σε εκατοντάδες εκατομμύρια του σκευάσματος των άνω εταιρειών τώρα γίνεται η παραδοχή με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσω των ίδιων εταιρειών που πλέον ζητούν να ενημερωθούν οι επιστήμονες υγείας και μάλιστα πρωτοκολλημένο με καθυστέρηση αν σκεφτούμε ότι η ΕΜΑ είχε κάνει την τελική της αναφορά αρχές Ιουλίου. Ένα πείραμα εις βάρος των ανθρώπων τεραστίων διαστάσεων.

Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο:



Αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφό

"Οι Κάτοχοι Άδειας Κυκλοφορίας BioNTech Manufacturing GmbH και MODERNA BIOTECH SPAIN S.L. σας αποστέλλουν συνημμένα κοινή επιστολή «Απευθείας επικοινωνίας με Επαγγελματίες Υγείας» σχετικά με τα mRNA εμβόλια έναντι της νόσου COVID-19, COMIRNATY (BIONTECH/PFIZER) και SPIKEVAX (πρώην εμβόλιο της Moderna) που αφορά στον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, όπως απαιτείται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων -(ΕΜΑ) και μετά την έγκριση της μετάφρασης και των αποδεκτών από τον Εθνικό- Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) (ΑΠ-ΕΟΦ 67404/14.7.2021)".

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει βάλει ως στόχο να εμβολιάσει ακόμα και τις "πέτρες" σαν να μην βλέπει νομοθετεί συνεχώς για τα προνόμια των εμβολιασμένων ενώ χαρίζει 150ρια στα νέα παιδιά για να εμβολιαστούν ενώ πλέον υπάρχουν πιθανότητες να πάθουν μυοκαρδίτιδες μετά τον εμβολιασμό τους με mRNA σκευάσματα. 

Προφανώς και ήξερε και η ΕΜΑ (Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνων Φαρμακοεπαγρύπνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων) που ζήτησε να γίνει ένταξη της μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στις  παρενέργειες των mRNA εμβολίων κατά του κορωνοϊού (Pfizer/BioNTech και Moderna) στις αρχές Ιουλίου μετά τα αποτελέσματα των ερευνών και στο Ισραήλ, που έτσι θέλησε να "καλύψει" τις εταιρείες.

Η Επιτροπή πρότεινε την καταχώρηση των συγκεκριμένων παρενεργειών στις πληροφορίες των συγκεκριμένων εμβολίων, μαζί με μια προειδοποίηση προς τους επαγγελματίες υγείας αλλά και τους ασθενείς που τα λαμβάνουν.

Να σημειώσουμε ότι ήδη από τις 2 Ιουνίου το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε μικρό αριθμό περιπτώσεων φλεγμονής στον καρδιακό μυ σε εμβολιασθέντες με το σκεύασμα της Pfizer κατά της covid-19, κυρίως νέους άνδρες, μια πάθηση που ενδέχεται να συνδέεται με το εμβόλιο.

Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer έχει ανακοινώσει πως δεν έχει παρατηρήσει αυξημένο ποσοστό εμφάνισης μυοκαρδίτιδας (τι άλλο να έλεγε) σε όσους έχουν λάβει το εμβόλιό της σε σχέση με το αναμενόμενο στον γενικό πληθυσμό.

Στο Ισραήλ από τον Δεκέμβριο του 2020 ως τον Μάιο του 2021 εντοπίστηκαν 275 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μεταξύ περισσότερων από 5 εκατομμυρίων εμβολιασθέντων, επεσήμανε το υπουργείο Υγείας δίνοντας στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα έρευνας που ζήτησε να διενεργηθεί για το θέμα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια