HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έπιπλα – Γραφεία


Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε ο καιρός που δώσαμε πανελλήνιες εξετάσεις και περιμένουμε τις βάσεις των πανεπιστημίων, για να δούμε σε ποια σχολή θα εισαχθούμε. Ναι μεν ήρθε το καλοκαίρι και κάνουμε τις βουτιές μας, ανέμελοι πλέον, στις Ελληνικές παραλίες, αλλά στους περισσότερους από εμάς, το μυαλό μας ταξιδεύει παράλληλα, στο πως θα διαμορφώσουμε το σπίτι που θα μείνουμε όταν με το καλό βγούνε τα αποτελέσματα! Φυσικά ο νους μας ονειρεύεται τα έπιπλα που θα ενσωματώσουν το χώρο μας και εννοείται πως θέλουμε να τα βρούμε, αν όχι όλα, έστω τα περισσότερα από αυτά, όπως τα έχουμε φανταστεί!

Εννοείται πως όταν μιλάμε για φοιτητικό σπίτι, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει ένας φανταστικός καναπές. Κι αν είναι γωνιακός και γίνεται και κρεβάτι, ακόμα καλύτερα! Είναι από αυτά, που θα περνάμε αμέτρητες ώρες, είτε καλώντας την παρέα μας από την σχολή για να αράξουμε, παίζοντας διάφορα παιχνίδια και κάνοντας πολλές συζητήσεις, είτε για να χαλαρώνουμε μόνοι μας σε αυτόν, βλέποντας στη τηλεόραση τις αγαπημένες μας σειρές ή την ομάδα μας να κερδίζει τους αγώνες στο ποδόσφαιρο. Αφού μιλήσαμε για «μπάλα», σίγουρα θα θέλαμε και ένα σύνθετο έπιπλο για τη τηλεόραση, μιας και ναι μεν είμαστε φοιτητές, αλλά δεν θα θέλαμε να είχαμε κάτι πρόχειρο για το σαλόνι μας.

Τα έπιπλα του φοιτητή, όχι και αιώνιο ντε, δε τελειώνουν εκεί! Θα χρειαστούμε και μια τραπεζαρία, όχι πολύ μεγάλη, ίσα να χωράει έξι άτομα, πιστεύουμε πως είναι αρκετά καλά! Για να κάνουμε το τραπέζι, στους φίλους μας και όχι μόνο… Σίγουρα όμως πρέπει να είναι και οι καρέκλες που θα επιλέξουμε, αναπαυτικές και να ταιριάζουν με το σύνολο της τραπεζαρίας μας.

Έπειτα καλό θα ήταν να πάρουμε ένα μικρό μπουφέ για το σαλόνι μας. Κάπου θα πρέπει να έχουμε γρήγορη πρόσβαση σε ποτήρια και ποτά, για να φιλέψουμε τη παρέα. Και μετά θα πάμε στο διάβασμα, όπου εκεί κάπου χαλάει το όνειρο…

Περάσαμε πολλά χρόνια στα γραφεία των σχολείων και του σπιτιού μας και θα θέλαμε για αρκετό καιρό να τα βγάλουμε από τη ζωή μας, ιδίως τώρα που είμαστε φοιτητές, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, ήρθαμε για να σπουδάσουμε… άρα να διαβάσουμε.

Όντας gamers, πολλοί από εμάς θα θέλαμε ένα γραφείο υπολογιστή, για να παίζουμε ηλεκτρονικά παιχνίδια με τους φίλους μας, σε καιρούς ανεμελιάς, γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο τι γραφείο θα επιλέξουμε. Υπάρχουν ειδικά γραφεία για gaming που μπορούμε να αγοράσουμε, χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Αυτά έχουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να συμμαζεύουμε τα καλώδια του υπολογιστή, έχοντας συρόμενο ράφι κάτω από γραφείο για το πληκτρολόγιο, θήκες για να βάζουμε τον καφέ που αγαπάμε, καθώς και ειδικό σταντ για τα ακουστικά, ούτως ώστε να μη φθείρονται από τη συνεχή τριβή με το γραφείο.

Και η φαντασία δεν σταματάει εκεί… όμως τα φοιτητικά χρόνια, από όσους τα περάσανε, ακούμε πως είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής του καθενός, αφού δεν είχαν καμία πίεση και ζούσαν τη ζωή τους στο έπακρο! Δημιουργώντας λοιπόν το κατάλληλο περιβάλλον στο φοιτητικό μας σπίτι, θα είμαστε βέβαιοι, ότι θα περάσουμε υπέροχα!

Άρθρο από έπιπλα https://www.welhome.gr/Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια