HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Ο εμβολιασμένος είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών» λέει ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας Δ.Αντωνίου (βίντεο)


Ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας Δημήτρης Αντωνίου υποστήριξε πως οι εμβολιασμένοι είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών, προσθέτοντας παράλληλα πως ο ιός που μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι είναι ο μεταλλαγμένος.
Συγκεκριμένα ο Δ.Αντωνίου μίλησε σε εκπομπή του ΟΡΕΝ για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέπει μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσούντες την είσοδο στα γήπεδα.

Σε ερώτηση για το αν θα ήταν ασφαλές για έναν ανεμβολίστο να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα εάν είχε κάνει τεστ απάντησε:

«Όχι, διότι θα κολλούσε ιό από το εμβολιασμένο, ο εμβολιασμένος είναι φορέας, είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών. Έχω μελέτη από 14 μεγάλα πανεπιστήμια του Ισραήλ, τα οποία τι λένε;

Ότι οι εμβολιασμένοι με την Pfizer στο Ισραήλ έχουν 8 φορές περισσότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν τον ιό 8 φορές απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι.

Και ποιον ιό μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι;

Τον ιό που έχουν μεταλλάξει, δηλαδή οι εμβολιασμένοι έχουν μεταλλάξει τον αρχικό ιό στην μετάλλαξη της νοτίου Αφρικής και τον μεταδίδουν σε όλο το Ισραήλ, γι’ αυτό γίνεται κόλαση στο Ισραήλ, όπως προέβλεψε ο ομιλών, όχι επειδή είμαι σοφός, αλλά επειδή αυτά λέει η ιατρική εδώ και 200 χρόνια που λέει ότι σε περίοδο επιδημίας δεν κάνουμε ποτέ εμβολιασμό γιατί θα προκύψουν μεταλλάξεις»
, είπε χαρακτηριστικά ο Δ.Αντωνίου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια