Ελαφριά επιλογή για τα βράδια του καλοκαιριού
Υλικά
- 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι 2%
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 1/8 κ. γλ. αλάτι
- 1/8 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 σακουλάκια τόνου σε νερό
- 1 κλωνάρι σέλινο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τον τόνο με το σέλινο και το σχοινόπρασο.
- Προσθέστε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
- Καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει πριν απολαύσετε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!