HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κίνηση Εναντίωσης κατά Υποχρεωτικότητας & Διχασμού Γ.Ν Κατερίνης: "Λέμε Όχι στον εξαναγκασμό, Όχι στις απειλές. Την Ελευθερία μας δεν την διαπραγματευόμαστε."(ΔΤ)


Οι εργαζόμενοι στο Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης και μέλη του ΚΕΝΥΔ (Κίνηση Εναντίωσης κατά  Υποχρεωτικότητας & Διχασμού) εξέδωσαν σήμερα δελτίο τύπου εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει υποχρεωτικά τα εμβόλια στον χώρο της υγείας.

Συγκεκριμένα αναφέρει του δελτίο τύπου:

"Από τα χειροκροτήματα και τις αναφορές περί ηρώων περάσαμε στις απειλές και τους εκβιασμούς.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια  κυβέρνηση, που  εξαπολύει με τρομοκρατικές  μεθόδους, ψυχολογικό πόλεμο κατά των εργαζομένων στην υγεία αλλά και όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.  Τα μέτρα της, οδηγούν την κοινωνία και την οικονομία σε αδιέξοδα. Η αύξηση του φόβου που καλλιεργούν, το στρες η ανεργία η φτώχεια είναι αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών αλλά και αιτία αύξησης των ψυχολογικών παθήσεων και πολλών άλλων ασθενειών. Η μη στελέχωση των νοσοκομείων με ιατρικό προσωπικό των ανάλογων ειδικοτήτων (π.χ πνευμονολόγων) φανερώνει το πραγματικό ενδιαφέρον της πολιτείας για την προστασία των πολιτών. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο μας κλινικές λειτουργούν με έναν νοσηλευτή στην βάρδια και οι δομές του ψυχιατρικού τομέα κλείνουν λόγο έλλειψης  νοσηλευτικού προσωπικού. Αυτά σίγουρα δεν σου τα έχει πει κανείς αγαπητέ μας συμπολίτη. Σίγουρα δεν σου είπαν και το αληθινό ποσοστό των εργαζομένων που αντιτίθεται στην υποχρεωτικότητα. Διαβάζουμε τα ποσοστά που γράφονται στα τοπικά ΜΜΕ και αναρωτιόμαστε από που πηγάζουν αυτά. Το σχεδόν 50% των υγειονομικών υπάλληλων και γιατρών, που για τους δικούς του λόγους δεν αποδέχονται  ένα πειραματικό εμβόλιο ζητά τον σεβασμό από όλους, πολιτική ηγεσία και ΜΜΕ. 

Η Κίνηση Εναντίωσης έχει ξεκινήσει έναν αγώνα ενάντια σε κάθε μορφής εξαναγκασμό σε Ιατρική  πράξη και εμβολιασμό χωρίς την συγκατάθεση μας . Σε αυτόν τον αγώνα εντασσόμαστε  στο πλευρό της κοινωνίας και των συμπολιτών μας , και  αντιδρούμε στην καταπάτηση των ατομικών μας ελευθεριών και στην παραβίαση των προσωπικών μας δεδομένων. Είμαστε εδώ και καλούμε όλους, εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες που επί ενάμιση χρόνο πλήττονται βάναυσα από μέτρα παρωδία και πρόστιμα εξόντωσης να δώσουμε μαζί τον αγώνα. Το σύστημα γνωρίζει καλά τους τρόπους υποταγής μας. Σήμερα εγώ αύριο εσύ και μετά υποχρεωτικότητα  παντού ακόμη και στα μικρά παιδιά. Δεν ήμαστε αρνητές των εμβολίων, λέμε ναι στην πρόληψη, γιατί τα εμβόλια προλαμβάνουν, δεν θεραπεύουν .

Λέμε όχι σε ένα γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Που έλαβε κατεπείγουσα έγκριση από Κυβερνήσεις καταπατώντας  τα ιατρικά πρωτόκολλα  παγκοσμίως και μη έχοντας την επίσημη έγκριση του παγκόσμιου οργανισμού φαρμάκων.

Τα εμβόλια που έχουν προκαλέσει χιλιάδες θανάτους και εκατομμύρια παρενέργειες σε όλο τον κόσμο. .Στα εμβόλια που μας τα πρόσφεραν για να προστατέψουν την υγεία μας ,βγάζοντας όμως την ουρά τους απ έξω ψηφίζοντας για τους ίδιους το ακαταδίωκτο. Ένα εμβόλιο που σύμφωνα με επίσημες διεθνείς μελέτες μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον οργανισμό . Ένα εμβόλιο που είναι υπεύθυνο  για μεταλλάξεις .  Λέμε  Όχι στον εξαναγκασμό. Όχι  στις απειλές. Όχι στο να γίνουν τα παιδιά μας πειραματόζωα.

Την Ελευθερία μας δεν την διαπραγματευόμαστε."


Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/wyuo8CB0APU 



Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια