HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γιάννης Έγραψε Ιστορία Και «Στέφθηκε» Πρωταθλητής NBA Με Τους Bucks Στην Κορυφή!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το παιδί από τα Σεπόλια, στην εμφάνιση της ζωής του, οδήγησε τους Μπακς στην κορυφή , σκοράροντας 50 πόντους στον έκτο τελικό του ΝΒΑ!

Ο ένας και μοναδικός Greek Freak σε μια συγκλονιστική εμφάνιση συγκέντρωσε 50 πόντους, 16/25 σουτ, 17/19 βολές, 14 ριμπάουντ και 5 τάπες κατακτώντας επάξια των τίτλο του πρωταθλητή με τους Μπάκς να κερδίζουν τους Σανς με 105-98.

Ο «διαστημικός» Γιάννης σάρωσε το παρκέ και όταν ήρθε η λήξη ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης και απόλυτης χαράς, αγκαλιάζοντας τους γονείς του, την σύζυγό του και τον γιό του ενώ δεν έλειψε και η βιντεοκλήση με τον αδερφό του Θανάση.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος o Γιάννης συγκλόνισε με τις δηλώσεις του λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ για να βοηθήσω την οικογένειά μου. Δυσκολευόμασταν, περάσαμε δύσκολες καταστάσεις ως παιδιά. Δεν πίστευα ποτέ πως θα είμαι 26 ετών και απλά θα παίζω στους τελικούς. Μόνο που είμαι στους τελικούς ήμουν χαρούμενος. Δεν περίμενα ποτέ πως στα 26 μου θα έχω αυτά τα τρόπαια. Βαδίσαμε έναν μακρύ δρόμο».


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια