Τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας αλλοδαπός για παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.
Όλα έγιναν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, εκεί που υπάρχουν τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό που είχε στην κατοχή του, προς πώληση, συνολικά 170 αμπούλες αερίου γέλιου (Laugh ing Gas).
Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!